VELIKI GUBITAK

Dirljivom porukom na društvenim se mrežama s voljenom majkom Mirjanom Majurec oprostio sin Luka Vidović

02.04.2022 u 18:42

Bionic
Reading

Luka Vidović, jedan od naših najpoznatijih mađioničara, dirljivom se porukom oprostio sa svojom majkom, glumicom Mirjanom Majurec koja je preminula u dobi od 69 godina

Rano jutros u 70-oj godini preminula je naša poznata glumica Mirjana Majurec Minja, na društvenim mrežama su se s glumicom oprostili brojne kolege, a i sin Luka.

On je na Instagramu podijelio zajedničku sliku svoga oca Ivice Vidovića i majke Mirjane, te je pored nje dodao emotikon slomljenog srca.

Majurec se već dulje vrijeme borila s karcinomom, a preminula je rano jutros na Rebru.

  • +4
Mirjana Majurec Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Zadnjih 12 godina glumica čije je matično kazalište Gavella nije posustajala u svojoj borbi i trudila se biti optimistična čak i onda kada se bolest vraćala u još gorem obliku.

Lukin otac Ivica, preminuo je 2011. godine, a 18. travnja obilježit će se 11. godišnjica njegove smrti.

Inače, mnoge je njezine kolege vijest o smrti omiljene glumice rastužila.

'Žao mi je jako što je otišla, znam da se borila s teškom bolesti, mislila sam da će ishod biti drugačiji. Znam da je teška bolest, ali mislila sam da će se uspjeti izborit,' rekla je za 24sata Ksenija Pajić koja je s Mirjanom je glumila u predstavi 'Ribarske svađe' u Gavelli 2007. godine, ne skrivajući kako ju je ta tužna vijest iznenadila.

Glumičina dugogodišnja borba s teškom bolesti, karcinomom dojke, započela još 2010. godine. Prije četiri godine pojavile su joj se metastaze s kojima se uspješno izborila, ali u ljeto 2018. godine počela je novu bitku. Mirjana se do kraja nije predavala i pokušavala je ne kloniti duhom. Dok god je mogla, glumila je i radila, a stanje joj se ponovo pogoršalo krajem prošle godine te je bila smještena u bolnicu. Tada se uspjela oporaviti te je bila otpuštena kući, međutim zdravstveno stanje joj se narušilo ponovno prije sedam dana kada je zaprimljena na Rebro. Ovoga puta nije se uspjela izboriti te je izgubila životnu bitku.