O MAJČINSTVU I BRAKU

Ljupka Gojić Mikić: 'Mihael i ja smo svoju vezu i započeli na daljinu, pa ne dramimo zbog trenutne situacije'

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tomislav Huha

U rujnu prošle godine Ljupka Gojić Mikić rodila je treće dijete i tada se s kćerkicama preselila u Zagreb. Njezin suprug Mihael Mikić ostao je još neko vrijeme igrati nogomet u Japanu, a bivša manekenka sada je za tportal progovorila o majčinstvu i braku na daljinu

Prošlo je gotovo godinu dana otkako se jedna od naših najuspješnijih manekenki vratila iz Japana gdje je živjela devet godina sa suprugom, u rodni Zagreb. Ljupka Gojić Mikić u međuvremenu je rodila treću kćerkicu koja uskoro puni sedam mjeseci.

Kako se nosi sa svakodnevnim brigama i odgojem tri djevojčice i je li teško održavati vezu sa suprugom Mihaelom Mikićem na daljinu, Ljupka je progovorila kada smo je susreli na predstavljanju nove linije Melem proizvoda.

Ljupka Gojić Mikić

Ljupka Gojić Mikić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tomislav Huha

'Možda nekom djeluje da ja to sve lagano hendlam ali samo zato što nisam osoba od drame i nekakvog uveličavanja svega što radim. Netko će možda zaključiti da glumim, da je to samo slika ili video na društvenim mrežama, ali ustvari teško je biti mama i općenito roditelj', rekla je uvijek vedra i nasmijana Ljupka te dodala: 'Međutim sve je onako kako si sam napraviš. Treba to sve prihvatiti kao normalan život i znati da ne možemo baš uvijek sjediti i uživati u svemu nego da imamo nekakve obaveze.'

  • +18
  • +15

Nova Melemova premium kolekcija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ino Zeljak

Uz to što odgaja tri malene djevojčice, domaća ljepotica vrlo je aktivna i u poslovnom smislu. Njezin modni brend Jolie Petite iz godine u godinu napreduje, a osim što je posvećena njemu, Ljupka uvijek smišlja i nove projekte.

#joliepetitebyljupkagojic #joliepetitegirls 💜

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Nedavno je obznanila kako će na Knežiji, gdje je odrastala otvoriti i slastičarnicu.

'Uvijek sam u Jolie Petitu. Možda i to djeluje da radim ovako usput, ali sam jako posvećena tome. Općenito ono što počnem raditi tome se uvijek do kraja posvetim. Trenutačno ne razmišljam o ničem drugom nego o Jolie Petitu, Melemu i stvarima koje su mi sad bitne. Slastičarnica je i dalje u planu, radi se na tome, ja sam onaj kreativni dio koji uvijek nešto osmišljava', govori u nastavku 35-godišnjakinja.

@mikamm14 🎂👧🏻👨🏻👶🏻👧🏻3️⃣8️⃣🎉💙

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Iako joj je suprug trenutno na drugom kraju svijeta, on joj je velika podrška i uvijek se može osloniti na njega.

'Mihael i ja smo svoju vezu i započeli na daljinu, pa je to nešto normalno. U tih devet godina Japana smo se navikli biti non stop zajedno, ali ne dramimo zbog trenutne situacije.'

#HappyNewYear #SretnaNova2018 🎄🍾💜😘

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Osim posla i svakodnevnih briga, Ljupka ponekad pronađe vremena i za putovanja koja su njezina velika strast i ljubav. Tako je nedavno s nekadašnjim kolegicama Ivom Radić i Marijom Bišćan uživala u Dubaiju. 'U Dubaiju je bilo super. Bile smo četiri mame s devetero djece i bio je to odmor za pamćenje. Puno smijeha, veselja. Super smo se slagali svi, i mi i djeca', zaključila je bivša manekenka.

#Habibi 💜 #springbreak2018 🌴☀️

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!