O MAJČINSTVU I BRAKU

Ljupka Gojić Mikić: 'Mihael i ja smo svoju vezu i započeli na daljinu, pa ne dramimo zbog trenutne situacije'

27.04.2018 u 10:29

Bionic
Reading

U rujnu prošle godine Ljupka Gojić Mikić rodila je treće dijete i tada se s kćerkicama preselila u Zagreb. Njezin suprug Mihael Mikić ostao je još neko vrijeme igrati nogomet u Japanu, a bivša manekenka sada je za tportal progovorila o majčinstvu i braku na daljinu

Prošlo je gotovo godinu dana otkako se jedna od naših najuspješnijih manekenki vratila iz Japana gdje je živjela devet godina sa suprugom, u rodni Zagreb. Ljupka Gojić Mikić u međuvremenu je rodila treću kćerkicu koja uskoro puni sedam mjeseci.

Kako se nosi sa svakodnevnim brigama i odgojem tri djevojčice i je li teško održavati vezu sa suprugom Mihaelom Mikićem na daljinu, Ljupka je progovorila kada smo je susreli na predstavljanju nove linije Melem proizvoda.

'Možda nekom djeluje da ja to sve lagano hendlam ali samo zato što nisam osoba od drame i nekakvog uveličavanja svega što radim. Netko će možda zaključiti da glumim, da je to samo slika ili video na društvenim mrežama, ali ustvari teško je biti mama i općenito roditelj', rekla je uvijek vedra i nasmijana Ljupka te dodala: 'Međutim sve je onako kako si sam napraviš. Treba to sve prihvatiti kao normalan život i znati da ne možemo baš uvijek sjediti i uživati u svemu nego da imamo nekakve obaveze.'

  • +18
Nova Melemova premium kolekcija Izvor: Promo fotografije / Autor: Ino Zeljak

Uz to što odgaja tri malene djevojčice, domaća ljepotica vrlo je aktivna i u poslovnom smislu. Njezin modni brend Jolie Petite iz godine u godinu napreduje, a osim što je posvećena njemu, Ljupka uvijek smišlja i nove projekte.

#joliepetitebyljupkagojic #joliepetitegirls 💜

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Nedavno je obznanila kako će na Knežiji, gdje je odrastala otvoriti i slastičarnicu.

'Uvijek sam u Jolie Petitu. Možda i to djeluje da radim ovako usput, ali sam jako posvećena tome. Općenito ono što počnem raditi tome se uvijek do kraja posvetim. Trenutačno ne razmišljam o ničem drugom nego o Jolie Petitu, Melemu i stvarima koje su mi sad bitne. Slastičarnica je i dalje u planu, radi se na tome, ja sam onaj kreativni dio koji uvijek nešto osmišljava', govori u nastavku 35-godišnjakinja.

@mikamm14 🎂👧🏻👨🏻👶🏻👧🏻3️⃣8️⃣🎉💙

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Iako joj je suprug trenutno na drugom kraju svijeta, on joj je velika podrška i uvijek se može osloniti na njega.

'Mihael i ja smo svoju vezu i započeli na daljinu, pa je to nešto normalno. U tih devet godina Japana smo se navikli biti non stop zajedno, ali ne dramimo zbog trenutne situacije.'

#HappyNewYear #SretnaNova2018 🎄🍾💜😘

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Osim posla i svakodnevnih briga, Ljupka ponekad pronađe vremena i za putovanja koja su njezina velika strast i ljubav. Tako je nedavno s nekadašnjim kolegicama Ivom Radić i Marijom Bišćan uživala u Dubaiju. 'U Dubaiju je bilo super. Bile smo četiri mame s devetero djece i bio je to odmor za pamćenje. Puno smijeha, veselja. Super smo se slagali svi, i mi i djeca', zaključila je bivša manekenka.

#Habibi 💜 #springbreak2018 🌴☀️

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)