ZVIJEZDA IZLOŽBE

Spojila nespojivo: Ljupka Gojić Mikić zablistala u najpoželjnijim komadima

14.02.2018 u 11:28

Bionic
Reading

Titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić ponovno je uspjela opravdati

Pod geslom ljepote koja dolazi iznutra, fotograf John Pavlish predstavio je četvrtu samostalnu izložbu kojom se prvi put u karijeri detaljnije pozabavio onim na prvi pogled nevidljivim – snagom duha i osobnošću - predstavivši seriju fotografija poznatih Hrvatica u sasvim prirodnom izdanju.

A post shared by John Pavlish (@johnpavlish) on

Poput brojnih imena s društvene scene, bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić kao protagonistica izložbe nije željela propustiti njezino svečano otvaranje u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar.

  • +42
Poznati na izložbi John Pavlish Beauty Within - powered by Jana kolagen beauty Izvor: Promo fotografije / Autor: Zvonimir Ferina

Danas vlasnica uspješnog modnog brenda Jolie Petit, Ljupka Gojić Mikić domaću javnost redovito oduševljava zanimljivim modnim izdanjima, a posljednjim u nizu potvrdila je titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica.

Poznata po vještom spajanju naizgled nespojivih odjevnih komada i modnih dodataka, Ljupka ni ovaj put ništa nije prepustila slučaju.

Da vjerno prati trendove i trudi se ići u korak s najvećim street style zvijezdama današnjice, Ljupka je dokazala maštovitom kombinacijom u znaku baršunastih komada, poput žutih hlača širokog kroja i sive majice koja je ležerno izvirivala iz hit sakoa kariranog uzorka.

Kao velika ljubiteljica stiliziranja outfita modnim dodacima, jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki novo izdanje oplemenila je remenom popularnog brenda Off-White, upečatljivim zlatnim naušnicama i torbom Dionysus modne kuće Gucci, koja je prošle godine stekla status it modnog dodatka.

  • +7
Gucci - torba Dionysus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se i danas vode velike modne debate kad je riječ o kombinaciji otvorenih cipela i čarapa, Ljupka dokazuje da je ona itekako prihvatljiva, zaokruživši stajling sivim čarapama u paru s cipelama od crvenog baršuna.