SAME S DJECOM

Bivše hrvatske manekenke u Dubaiju pokazale savršena tijela u bikiniju

04.04.2018 u 11:29

Bionic
Reading

Nekadašnje kolegice s modnih pista, Iva Radić, Marija Bišćan i Ljupka Gojić Mikić trenutno s djecom uživaju u Dubaiju te su pokazale da i danas izgledaju besprijekorno u kupaćim kostimima

Da je Dubai hit turistička destinacija poznatih Hrvata, to već svatko zna, no nekadašnje manekenke Iva Radić, Ljupka Gojić i Marija Bišćan ovoga su puta tamo otputovale u malo drugačijem aranžmanu. Proljetne praznike prijateljice su odlučile provesti s djecom u luksuznom resortu koji nudi svima odličnu zabavu.

Gospođa Gojić Mikić, koja se prije nekoliko dana vratila iz Japana, u kojem njezin suprug Mihael Mikić igra nogomet, u Dubai je povela kćerkice Milu i Janu, dok je najmlađa Mari Dana ostala u Zagrebu s bakom i djedom.

Uspješna poduzetnica i vlasnica portala Journal, Iva Radić, došla je u društvu troje djece, kćeri Tashe i Tesse te sina Ivana. Nakon što se rastala od dugogodišnjeg supruga Boška Balabana, Iva čini sve kako bi zadržala skladan odnos s djecom pa je tako početkom godine svoje nasljednike povela i na putovanje u Miami.

Njihova kolegica Marija Bišćan, supruga nogometaša Igora Bišćana, inače vrlo samozatajna kad je riječ o privatnom životu, također je povela svoju dječicu na ovo zabavno putovanje, a osim njih, društvo im pravi trenerica Damira, koja se pobrinula za to da se poznate dame i na odmoru ne opuste previše.

Ljupka Gojić, Iva Radić, Marija Bišćan Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

Budući da su uvijek vrlo aktivne na društvenim mrežama, tako su se i sada s nekoliko fotografija i videa pohvalile avanturama iz ove popularne arapske zemlje.

Dok mališani uživaju u brčkanju i morskim radostima na hotelskom bazenu, mame se sunčaju, ali i vježbaju, pa smo Ljupku i Mariju mogli vidjeti kako rade čučnjeve u društvu privatne trenerice.

Iako su odavno rekle zbogom modelingu, poznate ljepotice i danas izgledaju senzacionalno u bikinijima, a to su dokazale zajedničkom fotografijom kraj deve.

Jardin i one ❤️ #žmk

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀I V A • R A D I Ć (@iva___radic)

Inače, nekadašnje kolegice često skupa putuju, pa su tako ove zime nekoliko dana provele u Parizu.