NI KIŠA IM NE SMETA

Ljupka Mikić Gojić uživala s kćerkicama u šetnji gradom

31.03.2018 u 19:19

Bionic
Reading

Ljupka Gojić Mikić uputila se u grad s kćerkicama, najstarijom Janom Siennom i malenom Mari Dani u 'klokanici', a ni kiša ih nije spriječila da uživaju u zajedničkoj suboti

Lijepa manekenka koja je uspješnu karijeru izgradila u inozemstvu, sa svojim se djevojčicama uputila u šetnju središtem Zagreba, a zaklon od kiše i predah potražile su u jednom od kafića.

Ljupka se sa svojom obitelji vratila u rodni grad prošle jeseni nakon što je u dalekom Japanu sa suprugom, nogometašem Mihaelom Mikićom i djecom, provela osam godina. 

Ljupka Gojić Mikić s kćerkicama se sklonila od kiše i predahnula uz kavu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Inače, Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić ove su veljače proslavili značajan datum: 18 godina ljubavi.

Zajedno su od 2000. godine, šest godina kasnije sklopili su građanski brak, a prije četiri godine i crkveni. Tijekom 18 godina ljubavi, par je dobio i tri djevojčice - Janu Siennu, Milu Amelie i najmlađu Mari Danu.

  • +2
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Obitelj je posljednjih godina živjela u Japanu, gdje je Mikić igrao za klub Sanfrecce Hiroshima, a nakon što je Ljupka sve iznenadila divnom viješću kako je i treći put trudna, netom prije negoli je krajem rujna prošle godine rodila još jednu djevojčicu, koju su nazvali Mari Dana, bivša manekenka se sa Milom Amelie i Janom Siennom vratila u Zagreb.