DVIJE GODINE VEZE

Ljubav kao iz snova: O ovoj fotografiji Albine i njezinog dragog danas svi pričaju

11.04.2021 u 19:55

Bionic
Reading

Ovogodišnjoj predstavnici Hrvatske na Eurosongu kladionice zasad predviđaju ulazak u veliko finale, a plavokosa Splićanka koju je publika upoznala u showu 'The Voice' između priprema za nastup života, uživa sa svojim dečkom nogometašem Ivanom Ćalušićem i tako 'puni baterije'

Od kad je jučer Albina na društvenim mrežama objavila njihovu zajedničku fotografiju, zaljubljenom paru ne prestaju stizati emotivne poruke obožavatelja. Mlada pjevačica i perspektivni sportaš u vezi su već dvije godine, no vrlo rijetko objavljuju zajedničke fotografije pa je zato ova posljednja izazvala veliko oduševljenje.

'Punjenje baterija', napisala je Albina kraj fotografija iz sunčanog Splita na kojima razmjenjuje nježnost i poljupce sa svojim Ivanom. Njezini fanovi im redom tepaju da su 'najljepši ljubavni par na svijetu'.

Inače, simpatična 22-godišnjakinja, studentica engleskog jezika i povijesti i sedam mjeseci mlađi nogometaš Hajduka II znaju se cijeli život budući da su im obitelji u prijateljskim odnosima. Prvu godišnjicu proslavili su fotografijom na kojoj su pokazani Ivan i Albina snimljeni prije dvadesetak godina te u identičnoj pozi pozirali prije godinu dana.

Ivan je rođen u Solinu, igra na poziciji veznog i po potrebi stopera. Godinama je igrao za RNK Split i Croatiju iz Zmijavaca, a oduvijek mu je san bio zaigrati u Hajduku. U slobodno vrijeme osim što voli biti sa svojom dragom, igra PlayStation, a sportski idol mu je Steven Gerrard.

  • +3
Albina Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL