mnogima se sviđa

Naša Albina je favoritkinja publike u eurovizijskoj anketi i ne skriva zadovoljstvo: 'Ne bih to nazvala pritiskom, već dodatnim vjetrom u leđa'

12.03.2021 u 10:18

Bionic
Reading

Prije mjesec dana odnijela je pobjedu na Dori i od tada se ne prestaje govoriti o 22-godišnjoj Splićanki. Mnogi Albini Grčić predviđaju uspjeh na Eurosongu koji će se održavati od 18. do 22. svibnja u Rotterdamu. Kako stvari stoje, to je zagarantirano

Pjesma Branimira Mihaljevića solidno kotira na kladionicama, a prošlog vikenda izjasnili su se i fanovi natjecanja za pjesmu Europe. Naime na stranici wiwibloggs publika je birala svog favorita za pobjedu na Eurosongu i na prvom mjestu je upravo Albina Grčić sa skladbom 'Tick-Tock'.

Izvor: Društvene mreže

Svoje mišljenje (u anketi, koja je sada već zatvorena za glasanje) dalo je ukupno 12.246 obožavatelja ovog natjecanja. Albina je dobila 0,74 posto glasova, točnije 1315 njih. Na drugom mjestu našla se predstavnica Rumunjske Roxen s 8,71 posto glasova. U top pet nalaze se još Cipar s pjesmom 'El Diablo' Elene Tsagrinou, Italija i grupa Maneskin s pjesmom 'Zitti E Buoni' te Francuska s 'Voila' Barbare Pravi.

  • +5
Pobjednica Dore 2021: Albina Grčić Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro/Renato Branđolica/HRT

'Komentari podrške koji su počeli pristizati nakon pobjede čitavom su timu i meni velika motivacija da damo sve od sebe da Hrvatska na Eurosongu ostvari što bolji rezultat. S pripremama smo počeli već nakon što je Dora završila, fokusirani smo i spremni za mjesece koji su pred nama. Ne bih to nazvala pritiskom, već dodatnim vjetrom u leđa da se u Rotterdamu predstavimo najbolje što možemo. Novo sam ime na sceni, zbog čega je pobjeda na Dori i predstavljanje Hrvatske na Eurosongu još veće priznanje te znak da je publika prepoznala sav trud koji smo uložili u pjesmu i nastup, u koje smo vjerovali od samog početka', izjavila je Albina za RTL.

Podsjetimo, Eurosong se ove godine održava u Rotterdamu u Nizozemskoj od 18. do 22. svibnja.