EMILY RATAJKOWSKI

Lijepa trudnica ponosno pokazala trbuščić u mini haljini nebeskoplave boje

07.11.2020 u 15:00

Bionic
Reading

Atraktivna Emily Ratajkowski koja je nedavno objavila kako očekuje prinovu, prošetala se ulicama Los Angelesa u trendi izdanju u kojem je privlačila poglede

Slavna 29-godišnja ljepotica koja se proslavila pojavljivanjem u spotu 'Blurred Lines' te kasnije i u filmu 'Nestala' Bena Afflecka, izgleda bez greške i kad je u casual izdanju.

Brineta poznata po svojim oblinama u slobodno vrijeme najbolje se osjeća u udobnim stajlinzima koji uključuju tenisice, a Emily ima doista impresivnu kolekciju.

Zgodna brineta ponosno je pokazala rastući trbuščić u kratkoj haljini boje neba koju je uparila s trendi bijelim tenisicama.

Sunčane naočale i jednostavna frizura upotpunili su look lijepe trudnice koja, slažu se svi, naprosto blista u trudnoći.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljepotica je u jednom ranijem intervjuu otkrila kako ju je karantena dodatno zbližila sa suprugom Sebastianom Bear-McClardom s kojim se vjenčala u tajnosti 2018. godine.

  • +5
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: DT2020 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U međuvremenu je poduzetna glumica i model s velikim uspjehom lansirala i vlastitu liniju kupaćih kostima Inamorata u kojima često pozira na društvenim mrežama.

Nakon što je vijest o svojoj trudnoći obznanila modnoj bibliji Vogue, Ratajkowski je za Noć vještica rekreirala kultnu naslovnicu magazina Vanity Fair snimljenu prije gotovo 30 godina.

Inače, par je otkrio da ne planira otkrivati spol djeteta jer, kako su objasnili, žele poštivati njegov rodni izraz.