ZGODNA ADRIANA

Lijepa supruga Duje Ćaleta-Cara dala svoju podršku reprezentaciji u odlučujućoj utakmici

14.11.2021 u 16:51

Bionic
Reading

Adriana Ćaleta-Car, supruga našeg reprezentativca Duje Ćaleta-Cara koji već nekoliko godina igra za francuski Olympique Marseille, uvijek strastveno bodri naše 'vatrene'

Lijepa Dubrovkinja koja je ljetos postala mama malenog Maura, na svoj je način dala podršku reprezentaciji koja se izborila za odlazak u Katar na svjetsko nogometno prvenstvo koje će se održati 2022. godine.

Plasman na svjetsko prvenstvo 'vatreni' su osigurali nakon dvoboja s ruskom nogometnom reprezentacijom na domaćem terenu na Poljudu gdje je Hrvatska pobijedila sa 1:0.

Kao i uvijek, hrvatski su navijači imali veliku podršku na tribinama, a da su svi članovi Adrianine obitelji žestoki navijači pokazala je i na svojem Instagram Storyju gdje je objavila fotografiju na kojoj su njezine nećakinje, kćeri njezine sestre Antonele Đurđević Bujak s kojom je iznimno bliska.

  • +6
Adriana Ćaleta-Car Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Djevojčice su nosile kockaste dresove s brojem 5 i imenom Ćaleta-Cara te su tako dale svoju podršku 'vatrenima' u Splitu.

Inače, Adriana i Duje postali su sretni roditelji u kolovozu, a sredinom listopada je pak dubrovačka pravnica na društvenim mrežama gdje je vrlo aktivna, pokazala da je maleni Mauro prvi puta bio i na utakmici između PSG-a i Marseillea.

Dječaka je stajliš mama odjenula u dres-body s njegovim imenom, a sretna, modno usklađena obitelj pozirala je na tribinama. Nema koga nije raznježio taj prizor pa su njezin Instagram profil začas zasuli oduševljeni komentari brojnih pratitelji.