odlučujuća utakmica

Spektakl na Poljudu nije mogao propustiti: Legendarni Mišo Kovač stigao je na tribine, dignuo ruke u zrak i raspametio navijače

14.11.2021 u 15:25

Bionic
Reading

Hrvatska reprezentacija danas od 15 sati protiv Rusije igra odlučujuću utakmicu kvalifikacija za plasman Svjetsko prvenstvo, Poljud je pun, navijači čekaju u niskom startu, a na tribine je stigao i legendarni Mišo Kovač

Uoči odlučujuće utakmice između Hrvatske i Rusije koja se igra na splitskom Poljudu, više od 30 tisuća ljudi bit će danas uz hrvatske nogometne reprezentativce. Navijači su stigli iz čitavog svijeta, a među njima i su i brojni poznati iz javnog života.

Ovaj spektakularni sportski događaj koji bi mogao Hrvatskoj osigurati izravan plasman na Svjetsko prvenstvo sljedeće godine nije propustio ni legendarni Mišo Kovač.

Mišo Kovač na Poljudu Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Odjeven u dres hrvatske reprezentacije, onaj s brojem 10 koji nosi Luka Modrić, Mišo je zauzeo mjesto na tribinama, a pred svima na svoj prepoznatljiv način podignuo ruke u zrak. U Splitu vlada velika navijačka atmosfera, očekivanja su velika, a ovaj događaj 'kralj estrade', koji se oporavio od nedavne bolesti, nije mogao propustiti.

  • +40
Hrvatski navijači, Split 14.11.2021. Izvor: Cropix / Autor: Josko Supic / CROPIX

Podsjetimo, krajem listopada Mišo je bio primljen na Kliniku za infektologiju splitske bolnice zbog visoke tjelesne temperature te je bio smješten na Odjelu za plućne bolesti. Srećom, brzo se oporavio, a čini se kako je za današnji nogometni spektakl itekako spreman.

  • +15
Korteo, Split, Hrvatska-Rusija, 14.11.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL