izjave nakon finala

Letovci u sarkastičnom tonu: 'Pokušali su nas uvući u neke protuprirodne radnje'

14.05.2023 u 09:35

Bionic
Reading

Članovi benda Let 3 po dolasku u hotel u svom su stilu dali prve izjave pa najavili moguće koncerte u Ujedinjenom Kraljevstvu

Eurosong je završio sa švedskom predstavnicom Loreen na prvom mjestu i Hrvatskom na 13., a članovi benda Let 3 ubrzo nakon nastupa dali su prve izjave u kojima su tvrdili kako nisu razočarani konačnim plasmanom.

Ipak, u tonu im je bio primjetan sarkastičan prizvuk, a puno su rekle i fotografije s Eurosonga na kojima su za vrijeme čitanja ocjena djelovali vidno razočarano.

  • +4
Let 3 - objava rezultata glasovanja Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Odlično, super. Napokon je gotovo. Pokazalo se to s početka cijele priče, kao kad smo namjestili pobjedu na Dori. Opet su nas pokušali uvući u neke radnje, protuprirodne čak bih dodao. Ali eto, mi smo na strani naroda i narod je očito na našoj strani. Dobili smo iznenađujuće velik broj bodova od publike iz cijele Europe i svijeta. To nam je zaista velika nagrada i satisfakcija za trud koji smo uložili. To je nešto što nas ispunjava, i duhovno i tjelesno, i otvore i zatvore. Sretni smo', rekao je u svom sarkastičnom stilu Zoran Prodanović Prlja po dolasku u hotel pa dodao:

'Slijedi kratki predah i odmor. Sad je blizu 2 ujutro, letimo za nekoliko sati i u Frankfurtu nas čeka naš traktor koji nam čuva naša dijaspora. Predaha nema, a u Rijeci već za par dana imamo bitan nastup na riječkom Sveučilištu', zaključio je Prlja, a Damir Martinović Mrle nadovezao se sa zanimljivom najavom:

  • +21
Eurovizija - finalna večer Izvor: Profimedia / Autor: Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Ovdje postoji veliki interes za nas, moguće da ćemo nastupiti u Velikoj Britaniji!'

Letovci su imali tek kratku priliku za osvježenje i predah jer, kao što je Mrle najavio, ubrzo su morali uhvatiti avion za Njemačku iz koje kreće putovanje do njima najdraže Rijeke.

eurovizija 2023

Vratila se Sonia: Veliki povratak zvijezde koja je pobijedila davne 1993.

Pogledaj galeriju