završio eurosong

Kontroverzno kako samo oni znaju: Ovako se Let 3 oprostio od Eurosonga

14.05.2023 u 08:56

Bionic
Reading

Članovi benda Let 3 bez cenzure su se oprostili od Eurosonga na kojem su završili na 13. poziciji te nisu propustili priliku zahvaliti publici koja im je dodijelila čak 112 bodova

Članovima benda Let 3 mnogi su posljednjih dana 'zamjerali' kako su od njih očekivali nešto više ekscentričnosti i kontroverzi, pitajući se čak jesu li možda ušli u godine kada će nam servirati sve umjerenije nastupe.

Međutim, kako bi razuvjerili kritičare, odlučili su se od Eurosonga oprostiti - u svom stilu.

U video objavljenom na službenom Instagram profilu prikazali svoj oproštaj uz ples u prozirnim bodijima i s ružama u stražnjicama, nakon čega su uputili zahvalu fanovima.

'13. mjesto, 7. u glasovanju publiku. HVALA VAM!', napisali su u opisu ispod objave i potrčali nazad prema domovini, vjerojatno s dozom olakšanja jer više neće morati patiti od brojnih cenzuriranja na koja su ih prisilila pravila Eurosonga.

Ispod objave dobili su brojne komentare podrške fanova, koji su u velikoj mjeri bili ogorčeni činjenicom što Hrvatska na kraju nije uspjela ostvariti bolji plasman.

'Trebali ste pobijediti', 'I sedmo mjesto publike je velika stvar', 'Ako nismo s vama u top 5, nećemo nikad', 'Žiri je potpuno zakazao', samo su neki od komentara.

  • +21
Eurovizija - finalna večer Izvor: Profimedia / Autor: Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsjetimo, Hrvatska je prema glasovima žirija bila na predzadnjem mjestu, a 13. mjesto donijela im je publika s čak 10 puta više glasova, odnosno 112 bodova.

Na kraju je slavila najveća favoritkinja, Šveđanka Loreen, a odmah iza nje našle su se Finska i Izrael.

  • +2
Let 3 na probi uoči sutrašnjeg nastupa u finalu Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL