u finalu

Reakcije pljušte: Let 3 izazvao opću pomutnju, a oglasila se i J.K. Rowling

13.05.2023 u 23:21

Bionic
Reading

Naši momci iz Leta 3 predzadnji su nastupili na ovogodišnjoj Euroviziji u Liverpoolu. Cijela publika uglas je pjevala uz naše predstavnike, a uzbuđenje vrvi i na društvenim mrežama gdje nam se predviđa vrlo visoko mjesto na bodovnoj listi

Predzadnje mjesto na Euroviziji mnoge je razveselilo jer to znači da ćemo ostati u boljem sjećanju publici koja glasuje večeras. Od Leta 3 svi su očekivali puno, svojim nastupom u utorak ljestvicu su podigli visoko, a još su uvijek najgledaniji izvođači ovogodišnjeg natjecanja. Nastupom u finalu zaludili su društvene mreže, a razlog ne treba puno objašnjavati.

I dok je trajala eurovizijska večer mnogi su pisali o nama, iščekivali nastup na eurovizijskoj pozornici. Cijela Europa, a i obožavatelji iz drugih dijelova svijeta bruje o našim izvođačima.

Političku poruku o krokodilskom psihopatu svi su primijetili, a nakon nastupa društvene mreže apsolutno su eksplodirale!

Možda nije vokalno najbolja izvedba, ali ovo je najbolja poruka i stav, komentirala je jedna korisnica Twittera.

Jedan korisnik je napisao kako je prvi put u životu glasovao na Euroviziji, a neki su vidjeli i inspiraciju u Freddieju Mercuryju, a oduševljenja našim predstavnicima ne manjka!

'Dakle, trebam objasniti Hrvatsku. Bend, Let 3, poznata je hrvatska ljevičarska punk grupa koja se rugala nacionalizmu zemlje, podržavala Pride, a jednom su uhićeni jer su nastupali goli iako se bend bunio da nisu jer su imali čepove u guzicama', napisala je jedna korisnica predstavivši široj masi opus riječkog benda koji nas ove godine predstavlja na Euroviziji.

Pjesmu 'Mama ŠČ' pjevala je čitava publika, što znači da je vrlo dobro prihvaćena od strane publike. Nedavno smo porasli na rang listama, a znači li to da se Hrvatskoj nakon godina izbivanja iz finale smiješi i vrlo visok plasman?

Između ostalih, oglasila se i autorica popularnih romana o Harryju Potteru!

'Rijetko nemam riječi. Hrvatska', napisala je J. K. Rowling tijekom nastupa naših predstavnika. U komentarima je pojasnila svoje dojmove: 'Bilo je genijalno. I ludo'

  • +21
Eurovizija - finalna večer Izvor: Profimedia / Autor: Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia