POZIRAO BEZ MAJICE

Lenny Kravitz pokazao goli torzo, a obožavatelji ne mogu vjerovati kako dobro izgleda u 57. godini

19.03.2021 u 20:57

Bionic
Reading

Glazbenik Lenny Kravitz na Instagramu je izazvao lavinu komentara, objavivši fotografiju na kojoj pozira bez majice. Goli torzo slavnog kantautora koji slovi za vječnog zavodnika raspametio je obožavatelje koji se ne mogu načuditi kako Lenny izgleda tako dobro u 57. godini

Lenny Kravitz objavio je na Instagramu fotografiju bez majice, a mnogi se ne mogu načuditi činjenici da će slavni glazbenik za dva mjeseca proslaviti 57. rođendan.

Obzirom da su koncerti otkazani, Kravitz odmara punim plućima, a svoj opušten dan ovjekovječio je fotografijom koju je potom postavio na Instagram. Za fotografiju s kokosom u ruci dobio je više od 433 tisuće lajkova, ali i mnogobrojne komplimente na račun svog izgleda.

Istesani mišići glavna su zvijezda njegove fotografije, a sigurni smo kako bi mnogi upola mlađi muškarci dali sve na svijetu da se mogu pohvaliti ovakvim torzom.

'Kako je njemu 56 godina?', čudom su se čudili fanovi.

'Moj cilj je biti kao ti', 'Živiš kao kralj', 'Hvala za novi screen saver', samo su neke od reakcija.

Kravitz slovi za velikog zavodnika. Dok je u javnosti još uvijek bio poznat kao Romeo Blue, oženio je glumicu Lisu Bonet s kojom je dobio kćer Zoë Isabellu Kravitz. Njihova ljubav potrajala je do 1991., a službeno su se razveli dvije godine kasnije.

Bio je četiri godine u vezi s francuskom pjevačicom i manekenkom Vanessom Paradis, a nakon toga dvije je godine ljubio manekenku Adrianu Limu s kojom se i zaručio, no do oltara nisu stigli. Kratko je hodao i bio zaručen s australskom glumicom Nicole Kidman, a 2018. pronašao je ljubav u poznatoj Viktorijinoj anđelici, 30-godišnjoj Barbari Fialho.