OKUPLJANJE SLAVNIH

Zoë Kravitz i Karl Glusman vjenčali su se u Parizu

30.06.2019 u 10:47

Bionic
Reading

Slavna 30-godišnja glumica i pjevačica Zoë Kravitz u pariškom domu svog oca Lennyja Kravitza vjenčala se s Karlom Glusmanom

Zoë Kravitz i Karl Glusman vjenčali su se u Parizu, a događaju su prisustvovale mnoge slavne osobe poput Laure Dern i Nicole Kidman. Par se zakonski vjenčao potajice prije oko mjesec dana.

  • +20
Vjenčanje Zoe Kravitz Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zoë Kravitz i Karl Glusman razmijenili su zavjete u pariškom domu s vrtom iz 18. stoljeća koji pripada Lennyju Kravitzu. Zoë Kravitz udala se u vjenčanici Danielle Frankel vrijednoj oko 6.500 kuna.

Par se upoznao na tulumu. Prijatelji su ih upoznali jer je Zoë Kravitz tražila nekoga za neozbiljnu vezu, no glumica je odmah osjetila nešto posebno između sebe i Karla Glusmana.

I Lenny Kravitz iznimno je sretan da mu se kćer vjenčala, no jedino mu je žao što njegova majka Roxie Roker to nije doživjela.

'Ona je nevjerojatna i sve ono što bih mogao poželjeti. Ja sam joj tata, no mi smo i prijatelji. Vrlo smo bliski. Pričamo o svemu. Ne skrivamo ništa jedno od drugog', rekao je Lenny Kravitz.