nepogrešiv odabir

Lejla Filipović mami uzdahe: Minijaturni bikini otkrio je njezinu besprijekornu figuru

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Bivša Miss Hrvatske već neko vrijeme uživa u čarima ljeta u istarskim Rakovcima, u kojima s obitelji boravi u svojoj lijepoj kući za odmor. Zub vremena apsolutno zaobilazi suprugu voditelja i glumca Tarika Filipovića jer se s godinama gotovo i ne mijenja. Ponovo je dokazala da bi bez problema pomela i mnogo mlađu konkurenciju na izborima ljepote

I u opuštenom ljetnom izdanju privlači poglede ma gdje se pojavila. Lejla Filipović, poput mnogih, jedva je dočekala vruće ljetne dane, a koliko gušta, svakodnevno pokazuje na Instagramu.

Opet je pozirala u jednom od svojih trendi modela kupaćih kostima, minimalističkog dizajna i s gaćicama povišenog struka, a kombinirala ga je sa sivo-bijelim kaftanom i sivim turbanom.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Filipovići se godinama odmaraju u Istri, a kamena prizemnica od 60-ak kvadrata s prostranom okućnicom i bazenom na rubu sela Rakovci pokraj Poreča u njihovom je vlasništvu još od 2008. godine. Okružena je zelenilom s mediteranskim raslinjem površine 750 četvornih metara.

U sretnom braku s voditeljem i glumcem Tarikom Filipovićem već je punih 13 godina. Vjenčali su se nakon godinu dana veze, samo dva mjeseca prije negoli je bivša Miss Hrvatske na svijet donijela njihovog 12-godišnjeg sina Armana, uz kojeg imaju i pet godina starijeg sina Dinu.