ZABLISTALA U ROVINJU

Lejla Filipović složila besprijekoran stajling od komada s potpisom omiljenih brendova Hrvatica

29.06.2020 u 14:41

Bionic
Reading

Nakon što je protekog vikenda proslavila sinov 17. rođendan, bivša Miss Hrvatske i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića, sudeći po vlastitom Instagram profilu, trenutno uživa u ljepotama Rovinja iz kojeg se obožavateljima javila fotografijom u besprijekornom ljetnom izdanju

Da je itekako upućena i uspješno primjenjuje aktualne modne trendove, bivša misica Lejla Filipović dokazuje gotovo svakim pojavljivanjem u javnosti, kao i svojoj vojsci obožavatelja na Instagramu.

Nakon što je ovoga vikenda putem Instagrama odlučila javnos čestitati 17. rođendan svom sinu, Dinu Filipoviću, obožavatelje na Instagramu ovoga je puta počastila fotografijom iz bajkovitog Rovinja na kojoj je pozirala u besprijekornoj, ljetnoj kombinaciji s trendovskim predznakom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Rovinj💙

Objavu dijeli Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

Poput brojnih Hrvatica ni bivša Miss Hrvatske nije imuna na komade s potpisom pristupačnih high street brendova kojim je kreirala svoje posljednje izdanje.

Uz model cvjetne haljine s trendovskim puf rukavima, za koji je zaslužan popularan poljski brend Reserved, Lejla je kombinirala efektnu torbicu s drvenom ručkom španjolskog brenda Zara, da bi cjelokupno izdanje začinila bež natikačama s umjerenom petom i upečatljivim parom naušnica s domaćim potpisom.