OBITELJSKI ODMOR

Komplimenti na račun lijepe Lejle Filipović u kupaćem kostimu pristižu sa svih strana

10.07.2020 u 13:56

Bionic
Reading

U Rakovcima, naselju nedaleko od Poreča, u luksuznoj vili sa bazenom trenutno odmara obitelj glumca i voditelja Tarika Filipovića. A kako provode dane, pokazala je jedina žena njihove četveročlane obitelji - nekadašnja misica Lejla Filipović, koja je za Instagram pozirala u crnom kupaćem kostimu

Još je jučer Lejla Filipović na svom Instagram profilu oduševljavala fotografijama snimljenim na odmoru u naselju Rakovci, u prekrasnom polju lavande.

Bivša misica pozirala je suprugu, glumcu i voditelju Tariku Filipoviću, u efektnoj mini haljini golih ramena cvjetnog uzorka, u tonovima crvene i ružičaste, a cijeli look upotpunila je sunčanim naočalima u istoj nijansi ružičaste.

A ako ste mislili da je za tu fotografiju dobila pregršt komplimenata, treba pogledati najnoviju fotografiju koju je snimila u vili u kojoj borave, u vrtu uz kameni zid, ali i bazenu. Svoju vitku liniju Lejla Filipović pokazala je u sasvim jednostavnom, jednodijelnom, crnom kupaćem kostimu, visoko rezanom na bokovima, zbog čega su njezine duge noge vizualno postale još duže.

Ispod fotografije momentalno su se krenuli nizati komplimenti u obliku emotikona srca, munja, smajlića sa srcima umjesto očima...