U PRISNOM ODNOSU

Kylie Jenner krenula naprijed: Nakon propale veze s reperom, lijepa bogatašica viđena u društvu nepoznatog muškarca

10.06.2020 u 17:59

Bionic
Reading

Slavna reality zvijezda Kylie Jenner već dugo je vremena u turbulentnoj vezi s reperom Travisom Scottom s kojim ima dvogodišnju kćerkicu Stormi Webster. Kylie i Travis su nedugo nakon Stormina rođenja zahladili odnose, a priča se i kako već dugo ne žive zajedno. Da je konačno krenula dalje i da je spremna za novu ljubav daju naslutiti paparazzi fotografije koje su se proširile internetom

Vlasnica beauty carstva Kylie Cosmetics i reality zvijezda, Kylie Jenner, kojoj je Forbes nedavno ukinuo titulu najmlađe samoostvarene milijarderke na svijetu, čini se, ponovno ljubi. Nakon propale veze s reperom Travisom Scottom slavna ljepotica je viđena u društvu drugog muškarca.

Kylie i zgodni muškarac, kojem mediji još uvijek nisu saznali ime, viđeni su u večernjem izlasku, dok su napuštali jedan noćni klub u Zapadnom Hollywoodu. Navodno je cijeli noćni klub Bootsy Bellows unajmljen samo za njih i njihovo društvo koje se tu noć odlično zabavljalo.

  • +13
Kylie Jenner u društvu nepoznatog muškarca Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Atraktivna brineta i tajanstveni muškarac iz kluba su izašli držeći se za ruke, a dobro raspoloženje nisu im uspjeli pokvariti ni paparazzi koji su ih tu noć vrebali, ne bi li ih uhvatili u prisnom odnosu, što su na koncu i uspjeli.

U 1:20 sati u noći reality zvijezda i zgodni mladić zajedno su napustili klub i ušli u automobil kojim su se potom i odvezli dalje, a slavna članica klana Kardashian-Jenner još uvijek nije potvrdila je li tajanstveni muškarac njezin novi odabranik.