NOVI OBRAT

Forbes joj je jednu titulu uzeo, ali i dao novu: Kylie Jenner više nije najmlađa milijarderka svijeta, evo što je sada

05.06.2020 u 13:31

Bionic
Reading

Nakon što je magazin Forbes otkrio da je neke svoje financijske izvještaje prenapuhala te onda i povukao titulu najmlađe milijarderke svijeta koja je svoje novce zaradila sama, a ne nasljedstvom, Kylie Jenner zasjela je ponovno na tron istog magazina, samo u drugoj kategoriji

U najnovijoj listi magazina Forbes, i to onoj koja donosi popis najplaćenijih celebrityja svijeta, Kylie Jenner zasjela je na prvo mjesto. Zanimljivost je u tome što je samo nekoliko dana ranije taj isti magazin najmlađoj članici klana Kardashian-Jenner oduzeo titulu najmlađe milijarderke svijeta, i to nakon što joj je istu dodijelio dvije godine za redom.

Magazin Forbes, koji je Kylie Jenner prvo proglasio najmlađom milijarderskom svijeta, a onda, mjesecima kasnije, isto povukao, tvrdeći kako pravi prikaz njezinih financija nije točan te kako se njezino bogatstvo procjenjuje na tek 900 milijuna dolara, zbog čega ne može ući u klub milijardera.

Iako Kylie nije milijarderka, na najnovijoj Forbesovoj listi slavnih osoba s najvećom zaradom u protekloj goidni, mlada starleta zasjela je na prvo mjesto s nevjerojatnih 590 milijuna dolara, koliko je, prema njihovom mišljenju, zaradila u proteklih 12 mjeseci.

Prema pisanju Forbesa, u protekloj godini Kylie Jenner je zaradila 590 milijuna dolara, a odmah iza nje našli su se njezin šogor Kanye West i sportaši Roger Federer Cristiano Ronaldo i Lionel Messi.

Top 10 najbogatijih slavnih ljudi na svijetu

  1. Kylie Jenner 590 milijuna dolara
  2. Kanye West 170 milijuna dolara
  3. Roger Federer 106.3 milijuna dolara
  4. Cristiano Ronaldo 105 milijuna dolara
  5. Lionel Messi 104 milijuna dolara
  6. Tyler Perry 97 milijuna dolara
  7. Neymar 95.5 milijuna dolara
  8. Howard Stern 90 milijuna dolara 9.
  9. Lebron James 88.2 milijuna dolara 1
  10. Dwayne Johnson 87.5 milijuna dolara

Jenner je prošle godine prodala 51% udjela svoje kozmetičke kompanije, koja uključuje brandove Kylie Cosmetics i Kylie Skin kozmetičkoj tvrtki Coty za 600 milijuna dolara, a vrijednost njezina poslovnog carstva tad je procijenjena na oko 1.2 milijarde američkih dolara.

Inače, Kylie Jenner odmah je reagirala na Forbesove nedavne optužbe da je lažirala i prenapuhala svoja financijska izvješća, napisavši: 'Mislila sam da je to ugledna stranica...no jedino što vidim je niz netočnih izjava i nedokazanih pretpostavki... Nikada nisam tražila nikakvu titulu niti sam ikada lagala o svom životu. Točka.'