TREND KOJI NE JENJAVA

Slavni roditelji i njihove mini kopije: Evo koje zvijezde svoju djecu vole odijevati u odjeću identičnu svojoj

08.06.2020 u 23:05

Bionic
Reading

Nije tajna da roditelji na svoju djecu nerijetko troše puno novaca više nego na sebe, a posljednjih godina primijetan je trend odijevanja djece u odjeću identičnu onoj koju nose njihovi roditelji. Na identične stajlinge ponosni roditelji ne štede novce, a posebno kada se radi o bogatima i slavnima

Na vrhu liste estradnih zvijezda koje troše sulude iznose kako bi njihova djeca izgledala kao njihove mini kopije nalaze se i sestre iz klana Kardashian-Jenner. Vlasnica beauty korporacije Kylie Jenner svoju kćerkicu Stormi redovito odijeva u stajlinge identične svojima, a isto rade i njezine starije sestre Kim i Khloe Kardashian.

Dok jedne mame ovu praksu smatraju nepotrebnom i pretjeranom, druge svoje ormare i ormare svoje djece pune identičnim skupcjenim outfitima u kojima se nerijetko fotografiraju i za društvene mreže.

Trendu nije odoljela ni manekenka Chrissy Teigen, pjevačice Pink, Ciara i Beyonce, kao ni bogatašica Nicky Hilton koje su se u istim stajlinzima slikale sa svojim nasljednicama za potrebe Instagrama.

No, ako ste mislili da je ovaj trend zaobišao očeve, varate se. Isto u duetu sa svojim sinovima vole raditi i glazbenik John Legend te DJ Khaled.

  • +25
Slavni i djeca u istim stajlinzima Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia