BUJNA LJEPOTICA

Kate Upton progovorila o padu sa stijene tijekom snimanja golišavih scena

14.02.2018 u 12:56

Bionic
Reading

Kada je u listopadu prošle godine snimala za prestižni časopis Sport Illustrated u oskudnim kupaćim kostimima, američka glumica Kate Upton doživjela je malu nezgodu i pala sa stijene u more, što je moglo završiti vrlo loše

Seksepilna 25-godišnjakinja često je zaštitno lice mnogih linija kupaćih kostima i donjeg rublja jer je poznata po svojim bujnim oblinama, no jedno joj je snimanje prošle godine posebno urezano u pamćenje.

Časopis Sport Illustrated, čiju naslovnicu redovito krase atraktivne ljepotice, angažirao je u listopadu i Kate Upton kada je pozirala polugola na Arubi.

Pritom je stajala na skliskoj stijeni u plićaku, a onda je u naletu velikog vala iznenada pala, što je šokiralo sve okupljene.

Kate Upton Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Iz moje pozicije taj val nije izgledao tako velik, no on je jako lupio u stijenu na kojoj sam stajala', prisjetila se Kate, a tim je povodom pokazala i cijeli video svog pada koji trenutno kruži društvenim mrežama.

Jedina odjeća koju je tada imala na sebi bila je prozirna suknja, dok je gole grudi prekrivala rukama. No u trenutku pada sve je palo s nje i bila je potpuno razodjevena.

'Ta suknja bila je teška sama po sebi i povlačila me dolje, a posebno kada se smočila. Svi su se jako uplašili', objasnila je nadalje ljepotica za strane medije.

  • +13
Kate Upton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako na snimci njezin pad izgleda dosta gadno, Kate je kazala kako je prošla s minimalnim ozljedama i tek pokojom ogrebotinom, a pohvalila je sve tehničare sa snimanja koji su joj brzo priskočili u pomoć.

📷#kateupton

Objavu dijeli Celeb.top (@celeb.topls)