ROMANTIKA U ITALIJI

Intimna ceremonija: Kate Upton i na vlastitom vjenčanju istaknula obline

06.11.2017 u 13:07

Bionic
Reading

Nakon tri godine veze, od čega su godinu dana bili zaručeni, na luksuznom imanju u Toskani vjenčane zavjete izmijenili su Kate Upton i devet godina starija zvijezda bejzbola Justin Verlander. Na intimnoj ceremoniji sve je bilo baš onako kako je model The Sports Illustrateda zamislila - vjenčanica iz snova, stilizirane djeveruše i gomile cvijeća

Na romantičnoj ceremoniji održanoj na luksuznom imanju Castiglion del Bosco u Toskani svoju su vezu ozakonili Kate Upton i Justin Verlander.

25-godišnjakinja, koja je poznata po svojim raskošnim oblinama, zbog kojih je često i na naslovnicama magazina The Sports Illustrated, za svog se zaručnika, devet godina stariju zvijezdu bejzbola, udala svega nekoliko dana nakon što je njegov tim osvojio naslov prvaka američke profesionalne lige.

Za svoj dan iz snova lijepa je Kate Upton odabrala bajkovitu vjenčanicu s dubokim dekolteom, ali koji je na kraju ipak decentno prikriven slojem čipke, što se nastavlja i na rukave. Justin Verlander bio je elegantan u crnom odijelu i leptir-mašni, dok su djeveruše imale haljine u raznim varijacijama, izrađene sve od istog, ružičastog materijala.

'Ne znam zašto, ali djevojke misle da će, kada dođe njihovo vrijeme za udaju, to biti magičan trenutak, sve će biti savršeno i ljudi će se samo pojaviti. Onda shvatiš da upravo ti moraš sve osmisliti i organizirati, i to je onaj grozan dio', priznala je u intervjuu za Entertainment Tonight nedugo nakon što je prošle godine u javnost procurilo to da se par zaručio.

Tom prigodom joj je sportaš poklonio skupocjeni zaručnički prsten, koji je osmislio u suradnji s dizajnericom nakita Anitom Ko, a koji je zapravo simbol njihove 'izuzetne' ljubavi.

  • +3
Kate Upton i Justin Verlander Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zaprosio me uoči početka nove sezone bejzbola, tako da smo neko vrijeme sve to zadržali za sebe. Ipak, sretna sam da napokon takve vijesti mogu podijeliti sa svijetom.'

Jedino što je znala prije samog vjenčanja, a što je otkrila i za 'Martha Stewart Weddings', bilo je da želi imati puno cvijeća, a tako je, sudeći po fotografijama iz Toskane, i bilo.

No better place to relax, rejuvenate and celebrate @ThePlazaHotel 🌻❤️

Objavu dijeli Kate Upton (@kateupton)