NE SHVAĆA

Kate Middleton otkrila da se četverogodišnji princ Louis teško nosi s kraljičinom smrću

20.09.2022 u 14:22

Bionic
Reading

I dok najmlađi od troje djece Kate Middleton i princa Williama, četverogodišnji princ Louis ne prestaje postavljati pitanja o kraljičinoj smrti, devetogodišnji princ George tek sada shvaća koliko je njegova prabaka zapravo bila važna

Princeza od Walesa, odnosno Kate Middleton, priznala je kako njezini sinovi postavljaju jako puno pitanja oko smrti kraljice Elizabete II, a otkrila je i kako se George i Louis sa svime nose.

U razgovoru s glavnim guvernerom Australije, tijekom prijema za dostojanstvenike Commonwealtha, a uoči državnog pogreba, Kate Middleton je objasnila kako njihov četverogodišnjak postavlja razna pitanja i bori se da razumije sve što se oko njega trenutno zbiva.

David Hurley otkrio je medijima i kako mu je Kate, u razgovoru, otkrila i da njezin najstariji, devetogodišnji princ George, 'na neki način sada shvaća koliko je njegova prabaka bila važna i što se događa.'

  • +4
Princ William i Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princ Louis pitao je majku i hoće li i dalje ljeti zajedno posjećivati dvorac Balmoral i provoditi dane kakvih se sjeća. Zanimalo ga je i hoće li se i dalje moći tamo igrati kako su se znali igrati, iako kraljice više neće biti tamo.

Inače, starija djeca princa Williama i Kate Middleton, princ George i princeza Charlotte, ipak su prisustvovala kraljičinom sprovodu, na kojem su hodali odmah iza svojih roditelja, a prije princa Harryja i Meghan Markle, dok je princ Louis ostao kod kuće.