OPTIMISTIČAN MALIŠAN

Evo kako je najmlađi sin Kate Middleton i princa Williama reagirao na smrt prabake, kraljice Elizabete

12.09.2022 u 10:53

Bionic
Reading

Šok zbog gubitka britanske vladarice krune još se osjeća, narod ne krije tugu zbog kraja jedne kraljevske ere. Međutim uvijek nestašni i vragolasti princ Louis, jedan od kraljičinih praunuka, i u ovaj tužan trenutak unio je malo vedrine

Kate Middleton, nova princeza od Walesa, otkrila je okupljenoj javnosti ispred Windsora u subotu kako su njezina djeca reagirala na smrt kraljice Elizabete II. Kate je jednoj od djevojaka u publici kazala da ju je najviše raznježila reakcija najmlađeg sina, princa Louisa.

'Louis je rekao - barem je prabaka sada s pradjedom', kazala je 40-godišnja supruga princa Williama i uspjela barem na trenutak razveseliti okupljene i ožalošćene građane koji danima tuguju zbog gubitka najdugovječnije britanske kraljice.

  • +13
Princ William, Kate Middleton, princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Podsjetimo, princ Louis prije samo tri mjeseca postao je glavna zvijezda monarhije jer je tijekom proslave kraljičina platinastog jubileja na balkonu Buckinghamske palače pravio grimase te gestama i mimikama pokazivao koliko je nestašno dijete.

U još nekoliko prilika nakon same ceremonije na balkonu, a tijekom proslave 70. godišnjice kraljičina boravka na tronu, četverogodišnjak je uspio pokazati da mami i tati zadaje najviše problema od njihovo troje djece.

Samo dan prije smrti kraljice troje djece princa Williama i Kate Middleton krenulo je u novu školu u Windsoru, gdje su se od ovoga rujna preselili iz Londona.

  • +4
Princ William i Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia