ŠTO IH ČEKA?

Kate Middleton i princ William zabrinuti su za budućnost svoje djece, posebice najstarijeg Georgea

30.07.2021 u 20:46

Bionic
Reading

Svaki se roditelj zaštitnički postavlja za svoju djecu, a sve je još izraženije kada se radi o djeci holivudskih faca ili kraljevske obitelji. Razlog je u većini slučajeva taj da ne žele da mediji i javnost u stopu prate njihove nasljednike, a upravo s time se bore vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea

Kate Middleton i princ William roditelji su troje djece, prinčeva Georgea i Louisa i princeze Charlotte, i trude se svim silama svoje potomke zaštititi koliko god je to u njihovoj moći. Stoga ne čudi da su itekako zabrinuti za njihovu budućnost, posebice za osmogodišnjeg princa Georgea, koji je treći u liniji za nasljedstvo britanskog trona.

'Naravno da su William i Kate nervozni zbog toga što ne znaju kakva budućnost čeka Georgea. On odrasta u novoj eri, u kakvoj njegovi roditelji nisu odrastali, a vremena su se itekako promijenila. Kada su William i Kate bili djeca, nije bilo ni društvenih mreža ni internetskih trolova', otkrio je izvor dobro upućen u događaje u kraljevskoj obitelji.

  • +6
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: Twitter / ddp USA / Profimedia

Upravo zbog toga, odlučili su zaštititi svoju djecu i osigurati im koliku-toliku privatnost od znatiželjne javnosti. 'Cambridgeovi smatraju da je potrebno zaštititi Georgea, Charlotte i Louisa i maknuti ih iz žiže, dobro pazeći o njihovim pojavljivanjima u javnosti. Kate i William počeli su birati na kojim će se događanjima pojaviti.'

Posljednji na kojem se George pojavio s roditeljima bilo je finale Eura 2020., održano 11. srpnja, nakon čega je njegova reakcija postala viralni hit, ali i sve je dobilo negativnu konotaciju.