nije bio 'srećonoša'

Snimka tužnog lica princa Georgea obišla je svijet: Zbog poraza Engleske morao ga je utješiti tata William

12.07.2021 u 12:45

Bionic
Reading

Mladi princ George, s roditeljima vojvotkinjom Kate i princem Williamom, pratio je finalnu utakmicu Europskog prvenstva u nogometu između Italije i Engleske. Preslatki dječak pojavio se u odijelu s kravatom te odmah postao hit na internetu, a bio je vrlo tužan jer su Englezi izgubili

Sedmogodišnji princ pratio je završnu utakmicu između Italije i Engleske, a pokazao se i kao jedan od najstrastvenijih navijača. No ovog puta Englezi nisu imali sreće, a razočarenje i tuga nisu se mogli sakriti na licima vojvotkinje, vojvode, a posebno malenog Georgea.

Na samom početku utakmice, kad je Engleska zabila gol, u slavlju je čvrsto zagrlio mamu Kate. Odjeven u tamnoplavo odijelo i košulju s plavom kravatom s crveno-bijelim prugicama, bio je prava atrakcija na utakmici. Kako se utakmica odvijala, ali i komplicirala za englesku momčad, tako je George bio sve više zabrinut i mrštio se.

Nakon što je završila utakmica princ je bio vidno utučen, a u jednom trenutku morao ga je tješiti i tata William.

Kraljevski par oglasio se na Twitteru: 'Slomljenog smo srca. Čestitke Azzurima na velikoj pobjedi. Engleska, došli ste toliko daleko, ali nažalost ovaj put nije bio naš dan. Svi možete uspravno držati glavu i biti ponosni na sebe - znamo da još mnogo toga dolazi', poručili su.

Podsjetimo, prva utakmica koju je sedmogodišnji princ gledao javno s tribina bila je ona između Engleske i Njemačke, kada su se nogometaši Engleske plasirali u četvrtfinale Eura pobjedom 2:0 pred 40 tisuća navijača okupljenih na londonskom stadionu Wembley.

  • +3
Kate Middleton, princ William i princ George Izvor: Profimedia / Autor: Mike Egerton / PA Images / Profimedia