UZNEMIREN PAR

Zgroženi količinom negativnih komentara: William i Kate razmišljaju o prekidu jedne tradicije

16.07.2021 u 19:53

Bionic
Reading

Princ William i Kate Middleton toliko su uzrujani neumjesnim komentarima na račun njihovog nasljednika da bi ove godine, u povodu osmog rođendana princa Georgea, mogla izostati objava njegove portretne fotografije

Prema riječima kraljevske stručnjakinje Angele Levin, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea , a koji tradicionalno dijele fotografije u povodu bitnih događaja u životu svojih nasljednika, teško se nose s neumjesnim komentarima na račun svog sinčiča.

'Sve su glasnija šuškanja kako će ljubitelji kraljevske obitelji ostati zakinuti za portretnu fotografiju princa Georgea u povodu njegovog osmog rođendana, no nadam se da će Kate i William prevladati neumjesne komentare pojedinaca na njegov račun', izjavila je kraljevska stručnjakinja.

  • +3
Kate Middleton, princ William i princ George Izvor: Profimedia / Autor: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Uskoro osmogodišnji princ George i treća osoba u redu za britanski tron, nedavno je s roditeljima pratio finale Europskog prvenstva na kojemu je, umjesto Engleske, slavila Italija. Kada su fotografije njegovog izdanja u odijelu na tribinama stadiona Wembley ugledale svjetlo dana, postao je žrtvom neumjesnih komentara.

Zahvaljujući navedenom, stručnjak za kraljevsku obitelj, Robert Johnson, smatra kako će palača privremeno skloniti malenoga princa iz javnosti kako bi ga zaštitili.