kaley cuoco

Kate Hudson zvijezdi 'Stjuardese' preotela vrijednu ulogu: 'Bila sam potpuno shrvana'

16.04.2022 u 12:46

Bionic
Reading

Svega nekoliko dana ostalo je do premijere druge sezone hit serije ‘Stjuardesa’ na HBO Maxu, a njezina glavna zvijezda u novom intervjuu progovorila je o gubitku željene uloge od strane kolegice Kate Hudson

Zvijezda serije ‘Stjuardesa’, 36-godišnja Kaley Cuoco, otkrila je kako se osjećala ‘očajno’ nakon što je saznala da će umjesto nje u noivom nastavku hit filma ‘Nož u leđa’ glumiti Kate Hudson.

‘Bila sam uvjerena da ću dobiti tu ulogu, a na kraju je pripala Kate Hudson. Toliko sam bila uvjerena da ću ju dobiti da sam spakirala kofere za Grčku’, iskreno je izjavila Cuoco u razgovoru za magazin Glamour.

  • +18
Stjuardesa HBO Izvor: Promo fotografije / Autor: PHIL CARUSO@2019 HBO Promo

Zbog navedenog, kako sama kaže, osjećala se potpuno shrvano. ‘Inače nisam toliko shrvana gubitkom uloge, no zaista sam bila uvjerena da ću ju dobiti. Plakala sam cijelu noć zbog toga, a pripala je Kate Hudson’, otkrila je.

Sljedećeg dana Cuoco je dobila poziv u vezi scenarija za nadolazeću romantičnu komediju ‘Meet Cute’ u kojoj glumi uz bok komičaru Peteu Davidsonu.

Iako je zbog gubitka uloge u nastavku filma ‘Nož u leđa’ planirala odustati od spomenute komedije, nakon pročitanog scenarija promijenila je mišljenje.

‘Sve to vam samo pokazuje da ste upravo tamo gdje biste trebali biti’, zaključila je glumica koja ne krije sreću zbog nove uloge.

U nastavku hit filma ‘Nož u leđa’ snimljenom u Grčkoj, Daniel Craig reprizirat će ulogu detektiva Benoita Blanca zajedno s novim glumačkim ansamblom koji uz Kate Hudson uključuje glumce Kathryn Hahn, Leslieja Odoma Jr. -a, Davea Bautistu i Janelle Monae.

Druga sezona hvaljene serije ‘Stjuardesa’ s Kaley Cuoco u glavnoj ulozi, na HBO Maxu debitirat će 21. travnja.

Serija 'Stjuardesa' - The Flight Attendant Season 2 Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube