STIŽE DRUGA SEZONA

Ako ste u jednom dahu pogledali prvu sezonu ‘Stjuardese’, imamo dobre vijesti za vas

06.04.2022 u 06:51

Bionic
Reading

Prva sezona hita HBO Maxa, pod nazivom ‘Stjuardesa’, premijerno je prikazana 26. studenog 2020. godine, a nakon odgledanih osam epizoda gledatelji su s nestrpljenjem čekali povratak Kaley Cuoco na male ekrane. Datum premijere nove, druge sezone napokon je poznat

Do novih epizoda popularne serije HBO Maxa, ‘Stjuardesa’ (The Flight Attendant) obožavatelji će morati čekati još samo oko dva tjedna. Premijera je poznata i zakazana za 22. travnja, a mi ne možemo dočekati da napokon doznamo što se događa u novoj sezoni i kamo će nas život stjuardese Kaley Cuoco sada odvesti.

Dobru vijest, to da nas očekuje i druga sezona ove hvaljene serije, doznali smo nedugo nakon prikazivanja prve epizode. Na službenom profilu na Twitteru 18. prosinca 2020. stajalo je:

‘Na putu smo za zračnu luku kako bismo riješili još jedan zločin. Druga sezona #TheFlightAttendant odobrena je za polijetanje.’

Ipak, na prikazivanje smo morali pričekati nekih godinu i pol, stoga neće biti teško strpjeti se još 15 dana da nas ‘Stjuardesa’ ponovno uvuče u svoj svijet. U prvih osam epizoda ove kaotične i mračne triler komedije Stevea Yockeyja gledatelji su imali priliku upoznati problematičnu stjuardesu Cassie (Kaley Cuoco), kojoj život izmiče kontroli nakon što je brutalno ubijen Alex Sokolov (Michiel Huisman), s kojim je bila na spoju.

Serija 'Stjuardesa' - The Flight Attendant Season 2 Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Kada se probudi u krevetu pored njegovog mrtvog tijela, Cassie, koja je alkoholičarka, očajnički pokušava riješiti to ubojstvo, makar to značilo da dovodi u opasnost one koje voli. U pomoć joj pristiže najbolja prijateljica, odvjetnica Annie (Zosia Mamet), ali i imaginarne verzije Alexa koji je još uvijek živ, no samo u njezinoj glavi.

Inače, Cuoco ne samo da glumi u ovoj seriji, već je i producentica, a mnogi smatraju kako je ovo njezin način da pobjegne od lika Penny u Teoriji velikog praska’, koja ju je obilježila.

A što znamo o novoj sezoni? Cassie je ovoga puta trijezna i okrenula je novu stranicu života, što uključuje preseljenje iz New Yorka u Los Angeles, u kojem će raditi kao CIA-ina suradnica. U jednom trenutku svjedočit će ubojstvu, što će je uplesti u još jednu međunarodnu spletku.

Osim Cuoco, na male ekrane vraća se stalna postava serije - Zosia Mamet, Griffin Mathtews, Deniz Akdeniz i Rosie Perez - a najavljena su i neka nova imena, poput Moa McRaea i Callie Hernandez.

Premijera je dakle 21. travnja, i to s čak dvije epizode, nakon čega će HBO Max i u četvrtak nakon toga, 28. travnja, prikazati još dvije, a potom ostatak od planiranih osam epizoda ići će jednom tjedno sve do 26. svibnja.