'likarija'

Kasnojesenski kupanjac i sunčanje: Ivan Pažanin još uvijek uživa u morskim radostima

28.10.2022 u 18:19

Bionic
Reading

Premda je na većini kontinenta prohladno, u Dalmaciji je ugodno sunce, ali očito i more. Splitski 'meštar od kužine', član žirija 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' pokazuje kako je temperatura za plivanje još uvijek vrlo ugodna

Zbog svojih jedinstvenih komentara i nastupa, prikupio je mnoštvo obožavatelja i pratitelja na društvenim mrežama koji s veseljem prate što Ivan Pažanin objavljuje. Lijepo vrijeme krajem listopada iskoristio je na najbolje mogući način.

I dok većini više ne pada na pamet okupati se u moru, omiljeni televizijski kuhar uskočio je u more i zaplivao. Poslije se na suncu izležavao u društvu svog psića Pjera, a tim se svojim guštima pohvalio na Instagramu. Fotografije je kratko opisao sa 'likarija'.

Šarmantni splitski chef i miljenik žena, zamijenio je tijekom ljeta televizijski studio i ocjenjivanje kandidata radom u vlastitoj konobi u Sukošanu. Inače, ovog ljeta se pisalo o tome da se podvrgnuo transplantaciji kose. Pažnin je svakodnevno stilizira te je ponosno pokazuje na društvenim mrežama. Ranije nije skrivao koliko se veseli uređivanju frizure.

  • +3
Ivan Pažanin Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic / CROPIX