Koža i motor

Ivan Pažanin itekako zna privući pažnju: 'Pariš mi ka' James Dean', komentiraju njegovi fanovi

05.09.2022 u 14:25

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih hrvatskih televizijskih chefova, član žirija popularnog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj' nakon brojnih fotografija svojih delicija, poziranja s kućnim ljubimcem i (ovog ljeta nešto manje nego ranije) njegovog golog torza, pokazao je i svoju 'divlju' stranu

Do sad smo ga viđali u kuharskim, elegantnim izdanjima za izaske i brojnim casual varijantama, ali rockerski look do sad nismo. Ivan Pažanin pozirao je u maniri holivudskih glumaca poput James Deana, što su konstatirali i njegovi fanovi na Instagramu.

'Ma ko' nebi s tobom đira', 'Najjači si svaka čast', 'Pariš mi ka' James Dean' poručuju mu obožavatelji komentirajući crno-bijelu fotografiju na koju je slavni Splićanin opisao sa 'Napravi još jedan đir života sa mnom'. Na njoj ga se slavnog može vidjeti kako sjedi na podu pored chopera u kožnoj jakni, bijeloj majici i trapericama, a 'složio' je mrki izraz lica kako bi izgledao što 'opakije'.

Inače, na pitanje što ga prilikom pripremanja nekog jela može najviše naljutiti ranije je priznao da su to situacije kad mu nešto ne uspije, kad to nije onako kako je zamislio, kad jelo zašteka u nekim tehničkim stvarima. U svom domu, očekivano, preferira mediteranski meni kojeg čini 70 posto ribe što se također često može vidjeti po njegovim objavama na društvenoj mreži.

  • +3
Ivan Pažanin Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic / CROPIX