prezgodni splićanin

Nekad je imao problema s kilažom, a danas žene jedva čekaju golišava izdanja Ivana Pažanina

13.09.2022 u 13:25

Bionic
Reading

Otkad se domaći chef pojavio na televiziji, dame mu ne prestaju davati komplimente. Osim što je mnogima postao omiljeni kuhar, brzo je dobio 'titulu' jednog od najpoželjnijih domaćih neženja koji kad objavi fotku svog golog torza, svi 'padnu u trans'

Jedan od najpoznatijih domaćih chefova, koji je zahvaljujući RTL-ovom kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj! kao član žirija postao popularan preko noći, javio se fanovima s Kornata i počastio ih idiličnim fotografijama, ali i onima na kojima pozira u kupaćima na brodu, pokazujući isklesano tijelo.

'Pomiriši more i osjeti nebo. Pusti dušu i duh da lete', poručio je Ivan Pažanin. Osim kulinarskim bravurama, splitski chef pozornost javnosti plijeni i atraktivnim izgledom. Svojedobno je otkrio da je u mladosti bio punašan dečko. U jednom je razdoblju je imao čak 120 kilograma. Višak kilograma pobijedio je zahvaljujući odlasku na brod, prilagođenom prehranom i vježbanjem.

'Nemam nikakav poseban režim prehrane, samo raznovrsna hrana i po mogućnosti svaki dan kuhano', izjavio je nedavno za tportal. Prije nekoliko godina se podvrgnuo najsuvremenijim tretmanima za pomlađivanje kože, a ove godine je bio na tretmanu presađivanja kose. Poznat po tome da su mu brada i brkovi, pomoću kojih mijenja imidž, jako važni.

  • +3
Ivan Pažanin Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic / CROPIX