OTVORILA DUŠU

Karlie Kloss iskreno o odnosu sa šogoricom Ivankom i šogorom Jaredom Kushnerom: 'Zna biti jako teško'

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Obiteljski odnosi braće Kushner malo su se zakomplicirali nakon što je stariji Jared ušao u politiku. O svemu je u intervjuu svjedočila njegova šogorica Karlie Kloss koja je u braku s bratom Joshom Kushnerom. Ispričala je kakav je njihov odnos s Ivankom Trump i Jaredom te zašto ne podržava politiku aktualnog predsjednika

Nekadašnja Viktorijina anđelica koja je pokorila piste diljem svijeta posljednjih godina živi nešto drugačijim načinom života.

Karlie Kloss u supruga Josha Kushnera se zaljubila 2012. godine, a uspješni biznismen i investitor zaprosio ju je u lipnju prošle godine. Spojili su ih između ostalog i liberalni način života i pogledi na svijet.

Upravo to, ono je što odlikuje obitelj Kushner, navodi Kloss pa zbog toga danas teško održavaju odnos s njegovim bratom Jaredom Kushnerom koji se odlučio pridružiti politici svoga punca, američkog predsjednika Donalda Trumpa.

  • +6
  • +3

Karlie Kloss

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zna biti jako teško. Međutim odlučila sam se fokusirati na principe i vrijednosti koje suprug i ja podržavamo, a to su ista ona liberalna načela na temelju kojih smo odgojeni i koja su me osobno pratila kroz cijeli dosadašnji život', rekla je 26-godišnja Amerikanka za intervju u najnovijem broju britanskog Voguea.

Istovremeno Jared i Ivanka aktivno su uključeni u politiku predsjednika Trumpa koja je utemeljena na drugačijim postulatima. Sve to izrazito otežava obiteljsku situaciju inače bliske braće Kushner. Sam Josh kazao je za Forbes prije nekoliko godina da s bratom i dalje ima sjajan odnos i da se čuju svaki dan.

  • +10
  • +7

Ivanka Trump i Jared Kushner uslikani u šetnji

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nije tajna to da sam liberal, da sam tako odgojen i da podupirem političare sličnih pogleda. No, važno je ponekad biti otvoren prema promjenama i sagledati stvari iz druge perspektive.'

Otvoreno su supružnici Kloss-Kushner priznali da nisu glasali za tadašnjeg republikanskog kandidata na predsjedničkim izborima - Donalda Trumpa.

Međutim, kako bi stvari funkcionirale barem na van, pobrinula se Ivanka Trump, koja je svojoj novoj šogorici javno putem društvenih mreža, odmah nakon prošlogodišnjih zaruka poželjela toplu dobrodošlicu u obitelj Kushner. No Jared i Ivanka ipak nisu bili na ceremoniji vjenčanja održanoj u Wyomingu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!