MALE TAJNE

Karlie Kloss otkriva zlatno pravilo kojeg se sve manekenke drže

03.09.2017 u 18:13

Bionic
Reading

Manekenka Karlie Kloss koja je novo lice kampanje za jesen/zimu tvrtke Swarovski stalno je na putu, pa je otkrila jedno pravilo kojeg se uvijek drži

Između kampanje za Swarovski i piste Victoria's Secreta, te niza drugih sitnih angažmana, Karlie Kloss često putuje. Na nedavno pitanje ima li kakav savjet za osobe koje često putuju, lijepa manekenka odgovorila je da ima jedno zlatno pravilo – ne pakirajte previše!

Karlie Kloss dodala je kako i sve njene kolegice pakiraju male lagane torbe za putovanja.

'S obzirom da stalno putujem, naučila sam nekoliko trikova. Prije sam trpala previše stvari u kofer, a to je ogromna greška u svijetu manekenstva, s obzirom na česta presjedanja, kratke angažmane u različitim gradovima i klimama. Nakon svih ovih godina, počela sam napokon pakirati male torbe i biti stvarno izbirljiva što ću u njih staviti. Također uvijek imam nešto u čemu držim nakit tako da uvijek znam gdje je', rekla je Karlie Kloss.

  • +7
Kendall Jenner i Karlie Kloss Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Kad već spominjemo nešto u čemu se drži nakit, nije nikakva tajna što će Karlie Kloss u toj kutijici držati sljedećih mjeseci. Kao zaštitno lice kampanje za Swarovski, manekenka nikamo neće ići bez zanimljivih i ukusnih kristala, te nakita koji dodaje njenoj ljepoti.

Autor: YouTube