LIJEPA MANEKENKA

Pogledajte u kakvoj se raskošnoj vjenčanici udala Karlie Kloss

19.10.2018 u 13:10

Bionic
Reading

Nakon dugogodišnje veze iznenada su sudbonosno 'da' izgovorili jedna od najtraženijih manekenki današnjice Karlie Kloss i njezin zaručnik Joshua Kushner, brat supruga Ivanke Trump, Jareda Kushnera

Slavna ljepotica iznenadila je fotografijom na svojem Instagram profilu na kojoj pozira u raskošnoj vjenčanici rađenoj po mjeri koju potpisuje Dior.

Karlie je izgledala poput princeze u bajkovitoj kreaciji s V-izrezom i rukavima načinjenim od čipke s dugim velom dok je suprug bio elegantan u crnom smokingu.

Kako je objavio People, intimna ceremonija vjenčanja održana je za oko 80 uzvanika u New Yorku, a veliko svadbeno slavlje planiraju na proljeće iduće godine.

Ova vijest je došla tri mjeseca nakon što je zaljubljeni par objavio zaruke. 'Prosidba je bila vrlo romantična i slatka. Proveli smo predivan vikend u New Yorku, samo nas dvoje. Osobno i profesionalno smo se razvijali tijekom tih godina. Josh me jako dobro pozna. Ja sam zapravo samo jedno nerdy, znatiželjno ljudsko biće. Velika smo si podrška', rekla je Karlie koja je s Joshuom Kushnerom već sedam godina.

U jednom je ranijem intervjuu, Karlie otkrila kakvu vjenčanicu priželjkuje.

'Kad je u pitanju ljepota definitivno spadam u one koji misle da je manje više', kaže Kloss i pojašnjava da iako voli jače izražene usne ili oči, na svojoj bi svadbi željela zadržati što prirodniji izgled.

  • +17
Karlie Kloss Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavni supermodel tad je ispričala da ne želi blještavilo na vjenčanju, ali nema ništa protiv vjenčanice Meghan Markle.

  • +9
Karlie Kloss Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Izgledala je prekrasno na dan vjenčanja', osvrnula se Kloss na vjenčanicu Meghan Markle koju je osmislila kuća Givenchy te dodala kako osjeća da je to dan u kojem se želi samo osjećati sretnom, lijepom i ne biti pod stresom.

Kao prilično logično rješenje za svoju kosu Kloss je poželjela updo frizuru, u kojoj je ona isprepletena i učvršćena kako joj ne bi padala preko lica i vrata i tako je ometala u plesu i dobrom provodu.