neprepoznatljiva

Kako je izgledala Nina Morić prije estetskih operacija

28.04.2017 u 13:50

Bionic
Reading

Uskoro će proslaviti 41. rođendan. Naša poznata manekenka s dugogodišnjom talijanskom adresom Nina Morić već dugo vremena izbiva iz medija. Sada je na Instagramu osvanula njezina fotografija iz davne 1996. Pogledajte kako je izgledala prije mnogobrojnih estetskih zahvata

Nina Morić oduvijek je privlačila pozornost javnosti, što zbog svojeg izgleda, što zbog turbulentnog života. Na društvenoj je mreži objavljena njezina fotografija od prije 21 godinu koja je iznenadila i šokirala mnoge.

Početak karijere

Nakon završetka srednje škole upisala je pravo, no odlučila se baviti modelingom. Pobijedila je na izboru za Miss Hrvatske 1995., a godinu dana kasnije osvojila visoko drugo mjesto na natjecanju Elite Look of the Year. Evo kako je izgledala te davne 1996. naša, po mnogima, tada najljepša manekenka.

Buonanotte dal 1996 👶👶👶🌸

Objavu dijeli 🌟🌟🌟 (@nina__moric)

Nakon toga Nina se pojavila u brojnim spotovima, od kojih je možda najpoznatiji onaj za pjesmu Rickyja Martina 'Livin’ La Vida Loca'. 

Nina Morić u spotu 'Livin' La Vida Loca'

Mnogi joj najviše zamjeraju ekstremnu promjenu izgleda koja je rezultirala mnogobrojnim estetskim operacijama. Tako se većina slaže da je pretjerala jer ionako nije bilo potrebe za njima.

Giuro che so anche cucinare 😉

Objavu dijeli 🌟🌟🌟 (@nina__moric)

Turbulentan ljubavni život ove nekad vrlo poznate manekenke također je tema brojnih hrvatskih i talijanskih medija. Iza nje su, naime, dva nesretno propala braka. Prvo se vjenčala s talijanskim fotografom Fabriziom Coronom s kojim ima danas 14-godišnjeg sina Carlosa. Nakon toga ponovno je pred oltar stala 2013. s milanskim poduzetnikom Massimilianom Dossijem, a brak je potrajao tek dva mjeseca. Trenutačno ljubi jedanaest godina mlađeg manekena Luigija Marija Favolosa.

Se il buongiorno si vede dal mattino,andiamo bene ma non benissimo 😏🌸🌸

Objavu dijeli 🌟🌟🌟 (@nina__moric)