SKUPOCJENA NEKRETNINA

Nina Morić zbog stana u ratu s djevojkom bivšeg supruga

22.11.2016 u 06:00

Bionic
Reading

Nakon što je bivši suprug Nine Morić Fabrizio Corona opet završio u zatvoru, u njegovu stanu u centru Milana ostala je živjeti njegova zaručnica, talijanska glazbenica Silvia Provvedi i njezina sestra blizanka Giulia, duo poznat pod umjetničkim imenom Le Donatella. Nina smatra kako stan koji je davno kupila s bivšim suprugom za milijun i pol eura pripada njezinu sinu Carlosu, a svoje nezadovoljstvo trenutačnom situacijom izrazila je u intervjuu za talijanski časopis Novella 2000

Nini Morić bivši suprug Fabrizio Corona, s kojim ima sina Carlosa, zadaje glavobolje i kad je u zatvoru i kad je na slobodi. Naime, nakon što je nedavno opet završio iza rešetaka na odsluženju petogodišnje zatvorske kazne svoj prostrani stan bivši paparazzo ostavio je na korištenje zaručnici Silviji Provvedi, članici talijanskog glazbenog dua Le Donatella. Silvia ima tek 23 godine, već se slikala za Playboy, sudjelovala u jednom realityshowu, a sa sestrom blizankom osnovala je bend koji najviše nastupa u talijanskim televizijskim showovima. S Coronom je prohodala nedugo nakon njegova izlaska iz zatvora u listopadu prošle godine.

To je pak razljutilo Ninu Morić koja smatra da stan pripada njezinu sinu Carlosu, a osim toga nekretnina je oduzeta bivšem mužu pa time ni Provvedi nema pravo u njemu stanovati.

'Ne znam kako se te žene usuđuju živjeti u stanu mog bivšeg muža. U taj stan koji je koštao milijun i pol eura i ja sam uložila novac, apsurdno je da tamo živi neko drugi osim mog sina. Kako je maloljetan, one to iskorištavaju i daju si za pravo da u njemu borave. Nasreću, Carlos i ja imamo gdje stanovati', rekla je Morić u intervjuu za talijanski časopis Novella 2000.

Ciao @mattmiglio80 ??scusami ti ho rubato la foto ♥️ alla prossima !

A photo posted by ?????? (@nina__moric) on

Dopo il restauro ????????done ☑️

A photo posted by ?????? (@nina__moric) on

#Work ??????❤ ?? @kikomilano ??

A photo posted by LeDonatella (@ledonatellaofficial) on

????

A photo posted by LeDonatella (@ledonatellaofficial) on