SVE JE U NJEGOVIM RUKAMA

Kako bi se izbjeglo curenje informacija, snimljena su tri različita završetka novog James Bonda, a koji je pravi zna samo jedan čovjek

22.10.2019 u 11:43

Bionic
Reading

Za najnoviji film o Jamesu Bondu, pod nazivom 'No Time To Die', snimljena su čak tri različita završetka, a sve kako bi se izbjeglo curenje informacija i detalja prije same premijere, a jedini tko zna pravi kraj redatelj je Cary Joji Fukunaga

Nakon što je Cary Joji Fukunaga preuzeo redateljsku palicu od Dannyja Boylea, odlučio se za neobičan pothvat - umjesto jednog završetka najnovijeg filma o James Bondu, pod nazivom 'No Time To Die', odlučio je snimiti čak tri različita kraja, a sve kako bi spriječio curenje informacija u javnost i time pokvario gledateljima priču o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu.

Da stvar bude bolja, ni sam James Bond, odnosno Daniel Craig ne zna koji je od tri snimljena završetka onaj pravi.

Ipak, kako su neki mediji otkrili, jedan od navodnih završetaka je onaj da James Bond daje otkaz tajnoj službi kako bi živio miran i povučen život na Jamajci, zbog čega britanska glumica Lashana Lynch dobija titulu 007.

  • +4
Daniel Craig Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

Zanimljivo je kako je prije dva tjedna na setu filma na aerodromu RAF Brize Norton, koju inače koristi kraljevska avijacija, nastala prava drama kada su djelatnici nekim slučajem uspjeli, nakon što su pokupili svu opremu i otišli na novi set, ostaviti jedan kombi s opremom na lokaciji.

Naravno da je to u nekom trenutku postalo sumnjivo, stoga je cijelo područje evakuirano, dovedeni su psi obučeni za pronalazak eksplozivnih naprava, a sve zbog sumnji da se u njemu nalaze bombe.

'Sve je bilo spakirano u petak, no na neki način jedan je kombi ostao tamo. Ne znamo tko, no netko je prijavio sumnjivi kombi na lokaciji, nakon čega su dovedeni i psi obučeni za eksplozivne naprave kako bi dodatno provjerili sve, a napravljen je i kordon i zabrana prilaska na 300 metara od kombija, dok se sve ne osigura', otkrio je izvor blizak filmskoj ekipi.