ANA DE ARMAS

Nova Bondova djevojka ima pomalo neobičnu naviku: S filmskog seta kući uvijek povede i kolegu - treba li se Rachel Weisz brinuti?

07.05.2019 u 06:43

Bionic
Reading

Kao nova djevojka u 25. nastavku filma o Jamesu Bondu, ulogu djevojke najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu dobila je Ana de Armas, Kubanka koju prati glas da se na filmskim setovima uvijek zaljubi u svog kolegu

Nova Bondova djevojka atraktivna je Kubanka Ana de Armas, čijoj ljepoti do sada nisu mogli odoljeti njezine kolege s filmskih setova, stoga sve zanima hoće li se u njezinu mrežu uplesti i Daniel Craig, s kojim bi trebala glumiti u posljednjem, 25. nastavku filmske sage o Jamesu Bondu.

  • +8
Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zaljubila sam se u nekoliko kolega pa sada već znam što će se dogoditi tijekom snimanja. No svjesna sam da je sve to samo balončić u kojem se nalaziš ta dva mjeseca i to je to', izjavila je svojedobno za britanski The Sun.

Inače, 31-godišnja Kubanka već je snimala s Danielom Craigom i to triler 'Knives Out', no nije poznato jesu li planule iskre između njih dvoje, kao niti to što Craigova supruga, lijepa glumica Rachel Weisz kaže o svemu tome.

Tridesetogodišnja Kubanka u Hollywoodu je debitirala u filmu 'Kuc kuc' uz Keanua Reevesa 2015. godine, a dvije godine kasnije surađivala je s Ryanom Goslingom i Robin Wright u filmu 'Blade Runner 2049'.