'BOND 25'

Službeno je: Daniel Craig ponovno kao James Bond, no odabir glavnog negativca sve je iznenadio

25.04.2019 u 16:46

Bionic
Reading

Snimanje svakog filma o Jamesu Bondu uvijek ponovno izaziva golem interes. Tako je bilo i danas kada su i službeno objavljene ključne pojedinosti o 25. po redu filmu o legendarnom britanskom tajnom agentu 007, ovoga puta u režiji Caryja Jojija Fukunage

Obožavatelji serijala o Jamesu Bondu napokon su došli na svoje - danas su napokon i službeno objavljene pojedinosti o najnovijem filmu s najpoznatijim tajnim agentom na svijetu, koji još uvijek nosi radni naslov 'Bond 25'. U ulozi režisera ovoga se puta našao Cary Joji Fukunaga, poznat u filmskom svijetu po režiranju prve sezone HBO-ove serije 'Pravi detektiv' i Netflixove drame 'Manijak'.

  • +7
Premijera filma James Bond 'Spectre' u Londonu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I ovoga puta, čast da se uživi u ulogu elegantnog i šarmantnog agenta iz romana Jana Fleminga, pripala je 51-godišnjem Danielu Craigu, dok će mu ovoga puta, kao Madeleine Swann, kao partnerica mu biti Lea Seydoux, koja je u toj ulozi debitirala u filmu 'Spektar' iz 2015. godine.

Kao 'M' tu je ponovno Ralph Fiennes, 'Q' glumac Ben Whishsaw, dok će Miss Moneypeny biti Naomi Harris. Ono što je posebno zanimljivo novi je član ekipe - uloga glavnoga negativca dodijeljena je Oskarovcu Ramiju Maleku, a uz njega će se u filmu pojaviti i Billy Magnussen, David Dencik, Dali Benssalah, Ana de Armas i Lashana Lynch.

Kako je otkrio redatelj, neke scene već su snimljene u Norveškoj, a u kinodvorane diljem svijeta pristiže 8. travnja 2020. godine.