NEVOLJA NIKADA NE DOLAZI SAMA

Nakon što se Daniel Craig ozljedio na setu novog Jamesa Bonda, filmska ekipa suočila se s novim problemima

05.06.2019 u 14:03

Bionic
Reading

Nakon što je snimanje vratolomija pošlo po zlu, na setu 25. nastavka sage o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu došlo je do čak tri neočekivane eksplozije. Rezultat svega bila je ozljeda jednog od članova tima, a ne zna se je li na snimanju bio prisutan i glavni glumac, koji se na drugoj lokaciji nedavno ozljedio i zbog toga morao podvrgnuti operativnom zahvatu

Čak tri eksplozije odjeknule su na snimanju 25. nastavka filma o Jamesu Bondu i to u filmskom studiju Pinewood u Londonu, nakon čega je jedan od članova filmske ekipe ozlijeđen ostao ležati. Snimanje novog nastavka istog je trena obustavljeno, a članovi produkcije o svemu su se oglasili i na službenom Twitter profilu.

'Tijekom snimanja eksplozije, na setu Bonda 25 danas u Pinewood studiju, stvar je izmaknula kontroli te je vanjski dio studija uništen. Nitko na setu nije ozlijeđen, no jedan je od članova filmske ekipe, koji se zatekao ispred studija, zadobio manju ozljedu.'

Ovo je inače samo posljednji u nizu nemilih događaja na setu najnovijeg Jamesa Bonda, koji, očito, prati neka negativna energija. Naime, prvo je otkaz naprasno dao redatelj Danny Boyle, scenaristi se konstantno mijenjaju, a onda je i tijekom snimanja na Jamajci zglob na nozi ozljedio i Daniel Craig, koji se potom podvrgnuo i operaciji.

  • +18
Daniel Craig i Rachel Weisz Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Nastao je nevjerojatni kaos. Vatrena lopta trebala je 'proći' kroz set, no nešto je pošlo krivo. Čuli smo tri glasne eksplozije, jednu za drugom, a jedan član filmske ekipe ležao je na podu ispred zgrade ozlijeđen', rekao je jedan od očevidaca.

Nije poznato je li na setu u tome trenutku bio i sam Daniel Craig, koji se, nakon operacije zgloba, vratio snimanju.