PREMINUO U TRAVNJU 2019.

Kakav propust: Nitko se na dodjeli Oscara nije sjetio odati počast preminulom Lukeu Perryju

10.02.2020 u 10:03

Bionic
Reading

U jednom dijelu oskarovske dodjele zlatnih kipića organizatori su već tradicionalno odali počast velikanima struke, ali i onima koji su ostavili značajan trag u povijesti filmske umjetnosti. Jedno veliko ime nije se našlo na ovom popisu

Ako ni zbog čega drugog, počast naglo preminulom glumcu Lukeu Perryju trebalo je odati zbog njegova posljednjeg angažmana u filmu 'Bilo jednom u Holylwoodu', ujedno jednom od nominiranih na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

No struka i organizacija zakazali su po tom pitanju, pa su u trenutku prisjećanja na sve bitne osobe koje su izgubile život nedugo prije same dodjele izostavili ime sjajnog glumca za kojim i danas žale brojni kolege i obožavatelji.

Kobe Bryant, Kirk Douglas, Diahann Carroll i Danny Aiello redom su spomenuti u ovom dijelu, no Luke Perry nije se našao među njima.

Prisjetimo se, Luke Perry preminuo je u travnju prošle godine od teškog moždanog udara, zbog kojeg je pet dana proveo u bolnici. Glumac koji se proslavio u tinejdžerskoj seriji 'Beverly Hills' preminuo je u 52. godini života i iza sebe ostavio utučenu obitelj, zaručnicu Wendy Madison Bauer, bivšu suprugu Minnie Sharp te dvoje djece, sina Jacka i kćer Sophie.

  • +11
Dodjela Oscara 2020. Izvor: Profimedia / Autor: FREDERIC J. BROWN / AFP / Profimedia