JASON PRIESTLEY

Brandon iz 'Beverly Hillsa' o gubitku Lukea Perryja: 'Još uvijek se teško nosim s njegovim odlaskom'

20.01.2020 u 13:21

Bionic
Reading

Godinama su zajedno radili na projektu 'The Beverly Hills, 90210', a postali su izuzetno bliski prijatelji i izvan seta. Zbog toga se glumac Jason Priestley nevjerojatno teško nosi s gubitkom dragog kolege koji je prije samo osam mjeseci iznenada preminuo u 52. godini života

Kada je u ožujku prošle godine iznenada preminuo holivudski glumac Luke Perry kojeg publika pamti iz hit serije 'The Beverly Hills, 90210' svi su ostali u šoku.

Trauma je za njegovu obitelj i voljene, bila velika i za njegove dugogodišnje kolege s kojima je svakodnevno bio okružen. Jedan od bliskijih sa seta bio mu je Jason Priestley koji je sada progovorio kako se nosi s gubitkom dragog prijatelja.

'Baš sam danas bio na jednom sprovodu i prisjetio se kako je i naš Luke nedavno preminuo. Još uvijek se teško nosim s njegovim odlaskom. Prošlo je samo osam mjeseci, sve je to još uvijek svježe. Sjetim ga se svakog dana, bilo smo jako bliski i zbog toga mi je još teže. Znam da će biti lakše kako će vrijeme odmicati, ali trenutno je to još uvijek jedna velika patnja za mene', objasnio je Priestley.