RED U DOMU

Kada zavlada perfekcionizam: Zadivit će vas kako su zvijezde organizirale svoje smočnice, garderobe i kupaonice

11.02.2020 u 06:28

Bionic
Reading

Ne kaže se bez razloga da je organizacija pola napravljenog posla pa su brojni s naše iduće liste unajmili profesionalce koji su im prostorije u domu u kojima uglavnom vlada kaos pretvorili u savršeno uredna mjesta

Brojne poznate domaćice, gastro influencerice, glumice i pjevačice svoje su domove uredile po mjeri, a ne trpe ni najmanji nered, čak ni u prostorijama u kojima uglavnom vladaju kaos i prenatrpanost stvarima. Organizacija smočnica, ostava, garderoba ili pak kupaonica u njihovim domovima možda će i neke od vas ponukati da uredite svoj životni prostor kako biste mogli bolje funkcionirati.

Prije svega nekoliko dana Chrissy Teigen pokazala je kako izgleda njezina smočnica nakon preuređenja. Pomno je isplanirala prostor i na visoke police organizirala pohranjene namirnice.

Žitarice je smjestila u prozirne plastične posude kako bi joj uvijek bilo vidljivo što koristi dok je u spremnike stavila ostale namirnice koje svakodnevno koristi. Također, svaka staklenka našla je svoje mjesto na srednjoj razini. Tekuće namirnice su na posebnom dijelu s podlošcima na rotaciju kako bi bile što dostupnije.

Svoje je organizacijske sposobnosti pokazala i reality zvijezda Kameron Westcott te je pak prenamijenila veliki ormar za dječje igračke koje je po smislu organizirala u redove, ladice i police. Dugo nismo vidjeli ovako uredno dječje spremište.

Smočnica kao iz magazina nalazi se i u domu američke zvijezde Christine Anstead. Ona se pak opredijelila za detalje od ratana koji su njezinoj prostoriji dali toplinu.

Glumica Tiffani Thiessen ne krije koliko joj je važna organizacija u domu, a na društvenim mrežama često dijeli detalje iz interijera, kao i gastro delicije koje sprema. Među njima je pokazala urednost i čistoću u njezinom zamrzivaču. Sve je spremljeno po redu i sve je na dohvat ruke.

Dizajnerica i voditeljica Whitney Port posljednjih godina bacila se u influencerske vode. Orijentirala se na dizajn doma i uređenje prostora, tako je obožavateljima otkrila kako izgleda njezina smočnica u luksuznom stanu na Manhattanu.

Među urednim i pedantnim zvijezdama je glumica Mandy Moore te je organizaciju svoje smočnice prepustila u ruke profesionalcima. Tvrtka koja se bavi organizacijom prostorija u domu njezinu je ostavu dovela do savršenstva.

Glumica Gwyneth Paltrow u svom domu drži do reda, pa čak i u vikendici u Hamptonsu, u kojoj provodi samo praznike. Svaki detalj je na svome mjestu, a to vrijedi i za igraonicu njezinog sina i kćeri koji se također drže urednosti.

Na ovoj listi nisu samo ženske zvijezde - glazbenik Thomas Rhett pokazao je kako izgleda njegova garderoba u kojoj svaka stvar ima svoje mjesto. Uredno ispeglana odjeća, očišćene cipele, donje rublje u posebnim spremnicima...

Majstorica po pitanju organizacije garderobe svakako je modna dizajnerica Rachel Zoe, a posjeduje nekoliko stotina pari cipela. Tolika količina cipela zahtijeva iznimnu organizaciju kako bi sve bile dostupne i pregledne.

Reality zvijezda Khloe Kardashian nedavno je pokazala prostoriju u svom domu koju naziva 'malom ambulantom', a u kojoj se nalaze pregledno raspoređeni lijekovi, zavoji i sve što je potrebno u slučaju nezgode ili bolesti. 'Uvijek imam sve što je potrebno u svome domu, možda ne od hrane, ali kad je higijena u pitanju, tu prednjačim', rekla je Kardashian.

Ništa manje organizirana nije ni njezina starija sestra Kim Kardashian te je vrata svoje luksuzno opremljene i nevjerojatno dobro organizirane kuhinje i smočnice pokazala na Instagramu.