ŽIVOT U IZOLACIJI

'Kad žena razvuče domaću pitu': Mateo Kovačić otkrio drugu stranu supruge Izabel

17.04.2020 u 19:28

Bionic
Reading

Poput brojnih ljudi diljem svijeta, poduzetnica i supruga hrvatskog nogometaša Matea Kovačića boravak u izolaciji usred pandemije koronavirusa iskoristila je za brojne aktivnosti, poput vrtlarstva i usavršavanja kulinarskih vještina

Poziranje u dizajnerskim krpicama i ispijanje kave na suncu Izabel Kovačić proteklih je dana zamijenila aktivnostima u kući. Otkako je potvrđeno kako je njegov suigrač pozitivan na koronavirus, Mateo Kovačić se, baš kao i cijela momčad londonskog Chelsea, povukao u izolaciju sa svojom suprugom.

Osim što se u kućnoj izolaciji okrenula uređivanju vrta, 26- godišnja supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca 'primila' se i kuhinje.

'Kad žena razvuče domaću pitu', opisao je Mateo fotografiju svoje supruge objavljenu na Instagram storyju na kojoj razvlači tijesto za pitu u opuštenom izdanju bez šminke, svezane kose i bez skupocjenih krpica.

Njegovu objavu na svom Instagram profilu podijelila je i Izabel u šaljivom tonu napisavši: 'Kad te muž tako lijepo fotografira. Baš me pogodio'.

Uz poslove u vrtu i kuhinji, čini se da Izabel u karanteni ispunjavaju i motivacijske poruke koje se u ovo neizvjesno vrijeme pandemije šire poput virusa društvenim mrežama i aplikacijama za komunikaciju pa je tako na svom Instagram profilu nedavno podijelila pjesmu izvjesne Kitty O'Meare, umirovljene učiteljice iz Wisconsina, čija je poruka ubrzo postala viralna.

Izabel i Mateo Kovačić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX