ŽIVOT U IZOLACIJI

Njeguje svoj mali raj: Lijepa supruga Matea Kovačića modu zamijenila vrtlarstvom

10.04.2020 u 20:07

Bionic
Reading

Boravak u izolaciji većina je proteklih dana iskoristila za odmor, opuštanje, uživanje u omiljenim ritualima i nadoknađivanju svega onog što ranije nisu stigli. Istim se užicima prepustila i poduzetnica i supruga nogometaša Matea Kovačića, Izabel Kovačić. Lijepa ekonomistica dane u izolaciji provodi u reklamiranju svog brenda, ali i u održavanju vrta

Naslikavanje u dizajnerskim krpicama i ispijanje kave na suncu Izabel Kovačić je proteklih dana zamijenila aktivnostima u kući. Otkako je potvrđeno kako je njegov suigrač pozitivan na koronavirus, Mateo Kovačić se, baš kao i cijela momčad londonskog Chelsea, povukao u izolaciju sa svojom suprugom.

Nogometaš i vlasnica dječjeg modnog brenda Lunilou dane provode u svom domu, kao i većina svijeta, a lijepa Izabel pronašla je novu zanimaciju. U pauzama od reklamiranja svog eko brenda plavokosa Zagrepčanka brine o svom vrtu.

Dok Mateo trenira kako bi bio spreman za povratak na travnjak, njegova odabranica brine o biljkama o vrtu. Izabel je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira pokraj grma ružmarina u svome vrtu, s vrtlarskim rukavima i kanticom za zalijevanje, uz kratki opis 'Love' (ljubav).

Čini se kako je lijepa Izabel, koja se za nogometaša udala u lipnju 2017. u crkvi sv. Antuna u Sesvetskim Selima, pronašla svoju novu ljubav. Izabel nije jedina koja ovih dana obrađuje vrt i sadi sadnice. Prije nekoliko dana svojim se novozasađenim biljkama pohvalila i naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković.