BRANDONOVA DJEVOJKA EMILY

Još jedna glumica iz popularnog 'Beverly Hillsa' nema pojma o čemu Jessica Alba priča

23.10.2020 u 18:58

Bionic
Reading

Glumica Christine Elise još je jedna u nizu glumaca serije 'Beverly Hills' koja je opovrgnula tvrdnje Jessice Albe o toksičnoj atmosferi na snimanju

Elise, koja je u popularnoj tinejdžerskoj seriji iz 1990-ih glumila Emily Valentine, pita se je li Alba prolupala i kaže kako nema šanse da se takvo što događalo na setu.

'Cijelu tu tvrdnju o zabrani uspostavljanja kontakta očima nazvat ću onakvom kakva i je – to je je**na laž', rekla je Elise i pita se zašto jedna milijunašica kojoj odlično ide u poduzetničkim vodama uopće ima potrebu tako loše govoriti o nekoj seriji od prije 30 godina.

Podsjetimo, Alba je početkom mjeseca tvrdila da je, prije nego što je postala filmska superzvijezda i poslovni magnat, gostujući u seriji 'Beverly Hills' doživjela poniženje od iskusnijih kolega.

'Bilo mi je zabranjeno uspostavljanje kontakta očima s bilo kojim članom glumačke ekipe, jer bih inače bila izbačena sa seta', iznijela je kontroverznu tvrdnju Alba.

Prvo su na optužbe reagirale glumice Tori Spelling i Jennie Garth, izjasnivši se da su šokirane navodima Jessice Albe, a onda su njenu priču demantirali i glumci Brian Austin Green i Jason Priestley.

'Zabrana o gledanju oči u oči nije nikada bila dio našeg showa. Ne znam tko je tako nešto mogao reći Jessici', rekao je Priestley i dodao da je on osobno, kad god bi bilo moguće, učinio sve da gostujućim epizodnim glumcima dolazak na set učini što ugodnijim.

'Bez obzira na sve, izuzetno mi je krivo da se tako osjećala', rekao je glumac koji je utjelovio popularnog Brandona.

Logično je da su se prve u svoju obranu oglasile najveće zvijezde serije pa riječi Christine Elise imaju dodatnu težinu, jer iako nije glumila samo epizodnu ulogu poput Albe, nije imala tako zvjezdani status, a u seriji se pojavila u samo tri sezone.

Njezin lik Emily Valentine u seriji je bila problematična tinejdžerica koja je dolaskom u školu junaka serije počela petljati paralelno s Dylanom i Brandonom, čime je na sebe navukla gnjev Brandonove sestre Brende. Burna i intenzivna veza dobrog dečka i zločeste djevojke trajala je godinama, a Brandon je s Emily prekinuo nakon što je pozvala cijelu ekipu na underground rave party i svome dečku u piće ubacila drogu.