NJIHOVA STRANA PRIČE

Zvijezde 'Beverly Hillsa' u šoku nakon optužbi koje je na njihov račun izrekla Jessica Alba

06.10.2020 u 15:27

Bionic
Reading

Zvijezde 'Beverly Hillsa' u šoku nakon optužbi koje je na njihov račun izrekla Jessica Alba Nakon što je Jessica Alba pred širom javnosti otkrila neugodna iskustva sa snimanja serije 'Bevery Hills 90210’ od prije 22 godine, javile su se i optužene protagonistice Tori Spelling i Jennie Garth

Vrlo mlada Jessica Alba pojavila se u dvije epizode serije ‘Beverly Hills 90210’ Igrala je u osmoj sezoni nagrađivane i obožavane serije, gdje su glavnu postavu činili Jason Priestley (Brendan Walsh), Jennie Garth (Kelly Taylor), Ian Ziering (Steve Sanders), Brian Austin Green (David Silver), Tori Spelling (Donna Martin), Tiffani Thiessen (Valerie Malone), Joe E. Tata (Nat Bussichio) i Vincent Young (Noah Hunter). Albi je pripala uloga trudne Leanne.

Slavna glumica prije nekoliko dana prisjetila se tog glumačkog iskustva te kazala kako joj nije ostalo baš u najboljem sjećanju. Otkrila je da glavne glumce serije pri dolasku na set nije smjela pogledati u oči. Takve riječi brzo su odjeknule, a sada su se o svemu odlučile oglasiti prozvane članice glavne postave.

Izvor: Društvene mreže

Glumice Jennie Gart i Tori Spelling rekle su da su šokirane takvim izjavama.

'Ja sam bila ta koja je snimala skoro sve zajedničke scene s njom, onda se definitivno referirala na mene, ne znam, očito imam problema s pamćenjem, jer ja se toga ne sjećam. Sve mi je pomalo u magli, ali znam da je bila iznimno talentirana, vrlo mlada i jako draga. Nimalo me ne čudi što je poslije postala toliko uspješna u Hollywoodu’, komentirala je Jennie gostujući u traileru za Torin nadolazeći podcast ‘9021OMG’.

Ništa manje iznenađena nije bila ni Spelling koja je pak kazala da je užasnuta.

‘Pa njezine vlažne maramice za djecu su mi najdraže! Svaki dan djetetu brišem guzu njezinim maramicama! Trenutačno sam baš uzrujana!’, rekla je Tori misleći pritom kako koristi brend Jessice Albe 'The Honest' koja je izgradila biznis na ekološki prihvatljivim proizvodima za čišćenje i higijenu u domu.

Međutim, Albine izjave o nehumanim uvjetima rada na setu popularne serije koja je nekoć obarala sve rekorde gledanosti, ne trebaju previše čuditi.

Mnogi drugi sporedni glumci tijekom posljednjih nekoliko godina pričali su svoja neugodna iskustva sa snimanja. Čak je i Tiffani Thiessen svojedobno rekla kako Spelling i Garth ‘nisu baš bile pretjerano drage prema njoj’.