PRINCEZA MARTHA LOUISE

Još jedna članica kraljevske obitelji planira preseljenje u Ameriku, i to, baš kao i princ Harry, zbog ljubavi

08.04.2021 u 11:56

Bionic
Reading

Čini se kako je sve spremno za selidbu princeze Marthe Louise i njezinih triju kćeri iz rodne Norveške u Ameriku, kako bi konačno pronašle mir i sreću

Kako je izjavila norveška princeza Martha Louise za tamošnje novine VG, ona i njezine tri kćeri planiraju preseljenje u Ameriku i to čim se situacija oko pandemije koronavirusa malo smiri.

'Naravno, djeca idu sa mnom, a uvijek će nam ostati naš dom u Lommedalenu. Moramo imati dom u Norveškoj jer ćemo često dolaziti. Ne možemo u potpunosti napustiti našu lijepu Norvešku', otkrila je 49-godišnja princeza Martha Louise koja je tu odluku donijela zbog ljubavi sa biseksualnim šamanom Durekom.

Par se zbog aktualne zdravstvene situacije nije vidio još od Božića, kada je šaman bio u posjeti Norveškoj i proveo s njima blagdane.

A da je zaljubljena i da je pronašla srodnu dušu javno je priznala u svibnju 2019. godine. 'Kada sretneš svoju srodnu dušu, a ja sam imala dovoljno sreće da pronađem svoju. Šaman Durek promijenio je moj život, baš kako je promijenio i živote mnogih drugih. Pomogao mi je da shvatim da bezuvjetna ljubav zapravo postoji na ovom svijetu. Prihvaća me bez suvišnih pitanja i straha, nasmijava više od svih.'

  • +5
Norveška princeza Martha Louise Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, norveška princeza ima tri kćeri, Maud Angelicu (17), Leah Isadoru (15) i Emmu Tallulah (12), koje je dobila u braku s Arijem Behnom. Par se razveo 2016. godine, a u prosincu 2019. Behn je počinio samoubojstvo.